dimarts, 8 de juny del 2010

Milenium....




Ja fa un temps vaig parlar de la trilogia Milenium, els vaig llegir en un tres i no res i això que tenen un considerable número de pàgines, poques vegades he allargat les meves nits de lectura fins la 1 i quarts de dues...
Un company, l'Esteve, em va preguntar si havia anat a veure les pelicules, li vaig dir que no. Ell va insistir però normalment, quan un llibre m'ha agradat molt, la pelicula em desencanta, no la trobo del nivell. Em feia certa por veure-la, però diumenge, que estava sola i amb 5000 etiquetes de la caminada per l'Alzehimer per enganxar, ser voluntària te això, doncs he decidit veure la primera. Els homes que no estimaven les dones.
Amb l'Esteve, compartim alguna cosa més que les pelis, també la passió per el Ripollés, les fotos, encara que les fa millor, no ens enganyem.
He passat una tarda, emocionant!, això que ja sabia com acabava, que recordo bastant la lectura d'aquest primer llibre de la trilogia. La peli està molt ben feta i manté l'emoció en tot moment.
Ja estic impacient per veure la segona i la tercera, és clar.

6 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Hola Joana, em sembla que és el primer cop que t'escric!

Ma mare es va llegir els llibres també en un tres i no res, però jo no sóc de tan llegir, i menys llibres tan gruixuts, em fan com pànic!, jeje, però he vist totes les pel·lícules i em van encantar! No m'ho esperava, la veritat, les veia per acompanyar a la meva mare però finalment va aconseguir que m'atrapés la història de la peculiar Lisbeth!

Bona nit,

Utnoa

Anònim ha dit...

Hola Joana, bona nit.
Jo vaig llegir tots tres llibres (me'ls vas deixar tu) i la peli del primer la vaig veure pel novembre amb la meva filla; vaig fer un post que ja li vaig posar: Llibre o pel·lícula?
N'hi ha per a tots els gustos.

Albanta ha dit...

Jo també vaig devorar la trilogia l'estiu passat. Però la pel"licula em va desencantar... no sé, també em va passar el mateix amb el Codi Da Vinci, i moltes altres.
Una de les poques pel·licules que m'ha agradat tant o més que el llibre ha estat "El Nom de la Rosa"
Bona nit guapa

GURMET ha dit...

Jo et confesso que ni el libresni les pelicules. bon dia, i bon esmorçar.

sànset i utnoa ha dit...

M'afegeixo a la Utnoa: Boníssimes les tres pelis. Val molt la pena mirar-les!

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

si ha d'anar amb el pensament de que no serà el mateix....