dimecres, 16 de juny del 2010

Consulta tècnica...


A veure, per aquí, que ve gent variada i de colors diferents, de cultures i creences diverses, i per tant, també d'estudis variats.....
Algú sap com es fa per publicar un escrit "privat", és a dir, que només hi pugui entrar quí jo decideixi en aquell moment?.
Dic jo, ja que es vol limitar de totes totes la meva llibertat, amb amenaces velades, o sense vel ja, doncs he pensat que seria un bon sistema, si algú està interessat a llegir els meus escrits i mereix la meva confiança, cada dia més petita, doncs escriure per els amics i amigues.
Si us plau, em podeu dir com es fa?, jo he intentat trobar i no m'en surto.

8 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Ufff...

Francament, no en tinc ni la més remota idea. Només fa un any que "bloguegem" i encara no hem descobert tots els trucs. Ara, si vols, és fàcil que prohibeixis la possibilitat de comentar a usuaris anònims o sense bloc. No sé si això et satisfarà.

Bé, si ho aconsegueixes a veure si ens permets seguir-te llegint!

*Sànset*

Anònim ha dit...

Doncs jo tampoc sé com es fa. Fa un temps vaig intentar privatitzar el meu bloc i només vaig aconseguir el que diu el comentari anterior. Però llegir no sé si es pot vetar.
Espero ser una de les amistats que conservis.
Un petó, Joana.

Montse ha dit...

jo no ho sé, però et demano que si ho aconsegueixes em deixis entrar a llegir-te. No dic gran cosa, però en silenci et vaig seguint i em sabria molt de greu perdre't!

una abraçada.

kika ha dit...

si fas servir el blogger del google, des del panell clica sobre configuracio, i alli clica sobre la pestanya que hi diu permisos. alli mateix te'ns l'opció de fer-l'ho visible només a qui vulguis.

si ho fas, jo et demanaria el mateix que et diu l'arare. tot i que no comento gaire, passo molt per aqui i m'agradaria poder seguir passant-hi.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Creo sinceramente, que no deberías hacerlo, solo conseguirías que dejaran de leerte muchas personas.
Esta herramienta si algo tiene de bueno es el derecho a decir lo que una piensa de cualquier tema, le pese a quien le pese.
Además hacerlo, supondría un triunfo para los que quieren silenciarte.Yo no les daría esa satisfacción. "Antes muertos que callados".Un beso.

Garbí24 ha dit...

La kika t'ho ha dit, però ildefonso té la raó, has de sobreposar-te a les critiques i en el teu cas que saps qui és encara més.
Deixaràs que et guanyin aquesta guerra? Tu els tens ben posadets, no ho permetis

gatot ha dit...

no és compatible tècnicament fer un post privat en un blog públic;

sí que pots fer un altre blog només per a lectors convidats (fins a 100 a blogger) i deixar el blog públic com està...

és a dir, si vols privacitat, la solució a blogger és obrir un segon blog on només tinguin accés qui tu convidis a llegir-te.

No sé si el meu comentari es prou intel·ligible... i no sé si la solució que et proposo et satisfarà... però, que jo sàpiga, no es poden fer uns posts oberts i d'altres privats alhora...

penso que el blog hauria de ser un espai de llibertat; però tots estem condicionats d'alguna manera sigui per idees, per sentiments propis o aliens, per prejudicis...

no puc oferir-te més que allò que sé però si et serveix, et diré com aplicar el que he après a blogger, a wordpress i a les webs.

bon dimecres radiant!

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Si entres en aquest joc ja estàs vedada a la llibertat de pensament i d´opinió, el pròxim intent serà manipular les teves accions personals, voldrà o voldran que deixis la feina i marxis de la ciutat on vius.
Ull, no et deixis manipular, això és assajament pur i dur, i no és pot permetre aquesta cosa tan facinerosa.
Sempre he dit que el qui te més informació és el que domina la situació, fa més por, sense dir ni fer res.