dijous, 4 de març del 2010

Poquet a poquet....



Avui he tingut una tarda diferent....
He tingut que anar a Malgrat de Mar per feina. Allà la Joana carregada amb el llibre, la música i contemplant aquest recorregut que tant m'agrada, amb tren, veient el mar...
A l'arribada m'esperava un jove encantador, afectuós i amable que ha estat el meu guia, reconec, amb certa vergonya que no conec la població.
Hem anat a veure el que m'havia dut allà i fins que hem arribat al lloc m'ha anat explicant què veiem, quins projectes estàn fent etc, tot aixó passejant.
Després, tant sí com no, que jo soc molt meva amb aquests temes.... m'ha dut a veure la Conxita, sense compliments, sense hora concertada ni punyetes!, ha trucat i hem entrat. Ella s'ha sorprés un munt de la meva visita i ha insistit que seiés una estona, que li agradava molt que després de tants anys l'hagués anat a veure! (Conxita Campoy és l'Alcaldessa de Malgrat de Mar) .
Hem parlat una estona, hem recordat i rigut, és una política d'aquelles d'abans, propera, simpàtica i afectuosa.
Després hem anat fins a la Seu del PSC de Malgrat, inaugurada fa un any. Allà he saludat la Caterina i un parell de c ompanys i després de veure la seu m'he despedit amb petons i petons.
He tornat a Mataró, i al meu despatx, amb un gust inmillorable a la boca, encara queda gent que fa política de proximitat, el meu guia, en Jordi, n'ha estat un bon exemple. Gràcies.
La tarda ha pasat poquet a poquet, de manera dolceta....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Noia, sí que ha estat diferent la tarda; i segur que profitosa a la par que bonica.
Bon "capde", Joana.
Petonets.

Garbí24 ha dit...

Gaudir de la feina es una tasca molt important....

Striper ha dit...

Sempre es agradable gaudir, d'aquesta manera, feina i p'laer no sempre estan renyits.

Isa ha dit...

^_^ Tant de bo tinguis més tardes laborals com aquesta.