dimarts, 25 de novembre del 2008

Una imatge val més.....


I pot ser molt contundent. No oblidem, ni que sols sigui un dia, les dones que pateixen aquesta violència masclista, a mi lo de gènere em deixa freda.

Molt bona idèia de la JSC. En concret de Graciela Medina, militant de Mataró. (no ho he sabut fins avui)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em va encantar, que per cert, el disseny és d'una companya de la JSC, la Graciela i li vaig dir.
En lluita!

Martín L. ha dit...

No t'hauria de deixar freda "violència de gènere"; cert que la majoria de víctimes son dones, però, malauradament hi ha també homes... no hem de caure en el parany del victivisme i conscierciar-nos que hi ha tirans homes i dones. Massa sovint sento que una dona es fa la víctima abandonada pel seu home, quan al darrere saps la veritable història que ell se n'ha fartat de ser l'esclau humiliat i servidor d'ella que no és capaç ni de pronunciar un amable, "Gràcies!", i a sobres encara afegirà que la maltractava... Per culpa de dones així, es senten comentaris masclistes del tipus "N'hi ha dones que els va això que les currin!" quin fastic!.

Agnès Setrill. ha dit...

Jo vaig tenir un veí maltractat, però fa molt anys, quan això encara no se'n parlava i jo era molt joveneta. Em feia tanta pena, que sempre penso que si fos ara, avisaria a les autoritats.I si mai li agués fet mal, sortiria a recolzar-lo. Ossiga, que estic amb el que diu el Martín. La cosa es prou greu, per qualsevol persona.