dimecres, 12 de novembre del 2008

Carme, crec que ha arribat el moment....




Benvolguda companya Carme Chacón, crec que ja és hora. Sempre he estat d'acord en actuar el crísis humanitàries, on cal i qual cal. Però ara mateix Afganistàn és un país en guerra, no crec que les tasques siguin tant d'ajut i solidaritat, que també, però estàn en guerra i tal com varem fer amb Iraq, ara toca marxar, ho crec molt sincerament.


I no ho dic per les paraules d'aquest impresentable, tu tens honor i lo millor de tot, ets dona i tens sentiments de mare, per això quan t'he vist plorar mentre dones consol a les mares dels morts, m'has emocionat i crec que fas un paper molt digne com a Ministre de Defensa, has demostrat que ser dona i mare no està renyit amb complir amb la feina encomanada.


Va ser un encert la teva elecció, malgrat masclismes absurds i "patriotes ignorants" que varen clamar al cèl quan et varen nomenar, ja saps... l'Espanya profunda encara està entre nosaltres.


Fas un gran paper, per això crec que ja és hora que penseu en el retorn dels soldats a l'Afganistàn, ja no "toca" ser allà, enmig d'una guerra que va començar en Bush i que com és evident, no hi fem res allà.


Amb afecte, companya.

5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No cal escarrassar-se, n´ha que no entenen res, per molt que s´expliquin i s´ensenyin les coses, siguin aquestes les que siguin. (tenen mancança)
Dons, cap a casa, que s´espavilin sols que ja se a donat prou suport ... o no?

Pipero ha dit...

Hola, sento discrepar però ho he de fer. La meva pregunta és, Marxem doncs i que tornin els talibans amb tot el que comporta (també per les dones)? Tothom s'ha cansat de dir que Afganistan no és el mateix que Irak, que les tropes espanyoles estaven en tasques de suport humanitari (junt amb les altres) amb mandat de l'ONU (no del Bush) per facilitar una articulació d'Estat en un país que ha patit dècades de guerres amb tot el que ha comportat per la població civil. Estant allà hi ha opció a fer coses, si marxem, qui tindrà els nasos de queixar-se del que -sens dubte- passarà desprès??

Sona dur dir-ho però als militars els hi va en el seu sou patir els riscos de que passi el que malhauradament els hi ha passat.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Pipero, una diputada Afgana, llamada Malalai Joya, ha tenido que huir de Kabul, amenazada de muerte, por denunciar que 13 diputados afganos, dentro del parlamento, habían violado a una mujer y después se habían orinado en ella.Esos sinverguenzas, es lo que está protegiendo las tropas.Ella misma pedía que salgan las tropas extranjeras, algo sabrá la diputada viviendolo en primera persona. Estoy contigo Joana, las tropas a casa y los Americanos que sigan con su rollo, la guerra, para el que la líe. Un abrazo.

Joana ha dit...

Pipero, benvolgut,
discrepem poquet tu i jo, però un detall, les dones no han avançat, gaire bé res.
Fa un parell de dies varen ruixar amb àcid unes jovenetes per dur uniforme de l'escola i no el burka...
M'has llegit lo suficient per saber que si servis la estada per millorar les condicions d'una sola dona, defensaria que seguissin allà.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

El viernes día 14 en la contraportada de la "Vanguardia", la diputada Afgana, vuelve a explicar, que está pasando en su pais, denuncia quienes son los sinverguenzas, que han puesto como dirigentes los americanos y a los que nuestras tropas defienden.
Explica tambien como actuan los jefes tribales, que ahora tienen el poder y denuncia como la CIA, controla la producción de la droga.