dissabte, 11 d’octubre del 2008

La Joana i les seves maníes...



Massa cops he escoltat que m'agrada queixar.me.
Massa vegades m'han dit que soc crítica i no pas constructiva, cosa que no és cert.
He fet, oficialment, més d'una i dues i tres... queixes sobre el Matarobus, lo tard que van, casi sempre, que es salten algunes passades a "la torera" i quan preguntes et contesten malament, els conductors, també em vaig sorpendre, i molt! que renovessin la concessió a la mateixa empresa, no sols per les queixes, també per el mal estat dels autobussos.
Doncs aqui una prova, ben evident, que divendres passat en Martí i jo varem viure en primera persona de l'estat dels mateixos.
Llàstima que era fosc i la brutícia no va quedar prou reflexada a la imatge, els racons negres, l'estat en general... i això un dia i un altre i un altre.....
En fí, sort que només son imaginacions meves que si no....



Bus1

10 comentaris:

Unknown ha dit...

A mi em sembla que tots aquests que duen mobilitat l'últim que fan es pujar a un autobús, aquestes coses es solucionen sobre el terreny no des d'un despatx omplint-se la boca. Jo he posat com 5 queixes els darrers 2 anys i mai m'han trucat.

Francesc Puigcarbó ha dit...

li he donat més claror a la foto i es veu prou bé. D'aci a un parell d'anys quan les municipals ja ho arreglaràn. paciència.

Albanta ha dit...

Que dius de manies? Qui no en té de manies amb l'estat d'aquests seients? Fas el que s'ha de fer i el que deuria fer tothom, reclamar, reclamar i més reclamar, ...
Si TOTS reclamen dic jo que algú haurà de fer cas, no?

Rubén Carroza ha dit...

Hola Joana,
A mi em sembla que si tens raó, pero aixo que dius que son maníes no son maníes; es l'edat pero encara tens carret per moltes més maníes aquestes que diuen.

Apa Morena de mi copla.
Un petonet.

El Criticon ha dit...

Hola.
He descubierto este blog por casualidad, y he de reconocer que me gusta la calidad de tus sentimientos.
Yo he comenzado uno hace poco, y tengo las mismas dudas que tu, no se si tendre la tenacidad de escribir periodicamente todo lo que me pasa por la cabeza.
Te amimo a que sigas en tu linea.
Te dejo la direccion de mi blog por si te apetece perder unos minutos.
http://jgbarbey.blogspot.com

Saludos y felicidades por ser una abuela tan joven

Striper ha dit...

Jo crec que es evident que les teves queixes estan justificades, pero també entra en joc el incivisme.

Anònim ha dit...

Doncs els usuaris no diuen el mateix:
http://www.mataro.org/document.php?id=11433&mid=284&search=1&key=Matar%F3+bus&sbj=&d1=&m1=&y1=&d2=&m2=&y2=&nid=8152

Joana ha dit...

Creatiu, què puc dir que tu ho hagis vist?...
Francesc, jo també, algo ha millorat...
Albanta, lo millor, creuen que son manies meves fins i tot amb la foto!
Rubén, tinc molt de carret... je je ja em coneixes.
El criticón, bienvenido, te visito y encantada.
Striper, d'acord amb tu, com gaire bé sempre no?.
Anònim.... je je... anònim?, no, els dos sabem qui ets, estàs vetllant per la teva capella?, per cert, és molt curiós que jo, que agafo el bus entre dos i tres vegades al dia, mai m'hagin preguntat... vols dir que no son imaginaries aquestes opinions?. Vinga, posa el teu nik que en tens i opina amb un parell, com jo els he posat a l'hora de no borrar el teu cometari!
Per cert, un dia publiqueu les queixes al 010 del bus... si goseu, és clar...

Anònim ha dit...

Jo per el contrari he de dir que sempre m'han respós quan he trucat o he deixat una queixa, i que potser si que hi ha alguns autobusos que estan vells, però em de compendre que som molts els usuaris que pujem i que si pensem una mica; oi que nosaltres no ens canviem de cotxe cada any, doncs suposo que Mataró Bus tampoc pot fer-ho.

Anònim ha dit...

Si tots respectessim una mica més el serveis públic, no només autobusos, sino mobiliarir urbà, etc....Tots estaríem més content i no tindríem que veure ni escoltar segons quines coses.