diumenge, 18 de maig del 2008

25?, nena?...




Joana. Joana!, uns copets suaus però contundents sonen a les meves galtes, dic sonen doncs no els noto, sento el plas i plas, Joana desperta, insisteix una veu profunda i contundent.... per fí obro els ulls, veig al meu ginecòlec, un home seriós i molt efectiu em sonriu i em diu, Joana, a la tercera la vençuda, tens una nena.... jo el miro i nego amb el cap, doctor Fernández, vosté s'ha equivocat, és un nen, no Joana no... una nena i te una melena impressionant!.
Tanco els ulls un altre cop, deuen haver passar un parell d'hores i els torno a obrir, el pare de la criatura em sonriu i insiteix, Joana és una nena, ha nascut la Elisabet. Les anestèsies, llavors per una cesària eren generals, a mi, sempre m'han fet reaccions molt estranyes, aixi que demano despullin aquesta criatura que dorm a coll de la seva iaia Petra i vull comprovar que és una nena. Quan li treuen el bolquer, quedo tranquil.la i torno a dormir. Ara ja se que és veritat i és que quan va nèixer ella, encara no en feien a tot.hom d'ecografies, tenia 2 nens, en Carles i en Daniel, va arribar ella, en tres anys i mig ja els tenia els tres, ara sols quedava treballar, i molt, per pujar.los.
Avui fa 25 anys que va nèixer la Elisabet, a ella li agrada que li diguin Eli, però per mi és la Elisabet, la FILLA en majúscules, l'amiga, la companya, solidària, reivindicativa, inconformista, el suport, el caliu, la tendressa i també el caràcter, cosa que el seu pare diu que ha tret de mi, jo n'estic encantada, divertida i alegre, no podia haver tingut una filla millor.
Per molts anys Elisabet.

7 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

Felicitats a l'Elisabet i a tu, per la part que et toca, mami.

A veure si ens expliques cosetes de com et sents com a futura iaia i tot això!!

Elisabet ha dit...

M'has deixat emocionada i sense paraules.....
Moltes gràcies mama!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a totes dues!!!!
Quina descripció del despertar d'un cesària més exacta, noia.
Per molt anys!!!!
Records de l'Assumpta.

Unknown ha dit...

Felicitats monga que no m'has contestat el SMS!

Striper ha dit...

Jeje Feklicitats i moltisimes a les dues, Jo en tinc dues de nenas que em fan perdre la Núria i la Anna.

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

felicitats a totes dues,
la meva Joana va fer 12 nys el passat 16 de maig, o sigui que també tinc molt fresc el sentiment de cel.lebracions.
petons

Maite ha dit...

Carai, Joana, una altre cosa que ens uneix, cada vegada trobo més coses tenim en comú.
La meva "nena" gran, la Marta també va neixer el dia 18 de Maig però en fa 27 es porten 2 anys justos amb la teva Elisabet.
Totes dues son Taure, i aixó del caracter és una cosa que va amb tots els d'aquest signe, son persones fortes, valentes, saben el que volen i lluiten fins aconseguir-ho.
Felicitats també per la teva Elisabet.
Una abraçada.