dijous, 31 de gener del 2008

Nominació i expulsió directe!


Per bocamoll, per intolerant, per ser d'una altre "època" que vull oblidar, perque no és coneixedor de la realitat d'Espanya, una Espanya plural, diversa, amb sensibilitats variades, perque si aquest presideix el Congrés, fliparem tots sense anar col.locats de res, perque no forma part del que jo entenc com a SOCIALISTES, en majúscules, SÍ, perque ja n'estic tipa que es perdi per les moltes tonteries que diu i que fa que molta gent cregui que tots i totes els i les socialistes som iguals, Doncs NO.
José Bono queda expulsat de l'ambit sociata de la Joana, ho se, soc un grà de sorra, però ja no puc callar envers aquestes barbaritats, aquest grau d'intolerància i estupidesa suprema.
I aquest és el gran fitxatge?... recony!.

Bono diu que si és president del Congrés no permetrà l'ús del català mentre no se'n reformi el reglament (Diari Avui).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada cop hi ha més gent al PSC que s'adona que no teniu cap pes dins el PSOE, als catalans ens cal un PSC independent del PSOE, un esquerra nacional.

Clar que això ja existeix, es diu ERC

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana en mi blog, ya he dejado opinión sobre este "payaso de la pradera de la política", otro del entorno de los infiltrados, Rosa Diaz, Redondo...y algunos mas.
Cada vez entiendo menos a la ejecutiva de nuestro PSC, como pueden callar, ante declaraciones de este tipejo vividor de la política.¿Como se ha pensado en él para ese puesto?, ¿porqué callamos?,donde está lo de la España Plural?...¡¡¡Que se vayan a la mierda!!! de una vez por todas.
¡No, tú no estas sola, somos muchos los que pensamos que el PSC, cada vez tiene menos en común con el PSOE, lo que pasa es que a algunos no les interesa ni siquiera plantearlo, al menos esa es mi impresión!.Un abrazo. Cerdanyola Califato Independiente.

Anònim ha dit...

Els anònims em molesten, i si venen d'ERC, encara em molesten més. Ni que tinguin raó. Als que et llegim se'ns podria encomanar una mica del coratge i l'exemple que t'animen, Joana.
Quim, de Malgrat.

Anònim ha dit...

x esta y otras cosas similares m estoy planteando seriamente dejar la militancia ..........es triste pero asi es. no es esta la izquierda x la q yo he estado luchando toda la vida.lo siento pero............

Francesc Puigcarbó ha dit...

Si algú no enganya, aquest es en Bono. El que no se que hi fa al Psoe. Es un bocamoll i un pallasso rídicul,d'una altra epoca. Recordes la seva presa de possessió com a Ministre?. Aixó ja ho diu tot d'ell.

Unknown ha dit...

ERC... ni de conya! primer haurien de superar l'etapa assembleària per anomenar-se'n "partit". Això ho dic jo mateix, com molts, que a cada el.lecció no sap si votar PSC, ERC ó IC. Entre les dependències dels "barons socialistes" (com el personatge motiu del post de la Joana), l'absència de lideratge a ERC i el "cumbayanisme" comú a ERC e IC (l'únic que agrada és el Joan Herrera), estem apanyats els que som d'esquerres!!

Martín L. ha dit...

També soc un gra de sorra que suma amb tu, som molts els catalans federalistes, que no nacionalistes, que volem que el PSC tingui més força per fer-nos sentir i fer callar als bocamolls que no saben que certes declaracions son més pròpies d'uns altres partits.
Endavant Joana! i que, dintre del respecte mutu, ningú ens torni a fer callar mai més.