dilluns, 21 de gener del 2008

Dues cosetes....


La primera el meu supot total i decidit a la manifestació del dia 23 a Madrid convocada per multitud d'entitats feministes. Un cop més no hi puc ser en persona, però sí en esperit.
Ja està bé, de tanta hipocresia, de tanta falsedat, de tant criticar les clíniques on es practiquen avortaments legals, els que contempla la llei. I molt més vergonyós trobo fer declarar dones que han avortat, fer reviure, i sense cap necessitat, el dolor que representa això, perdre el dret a l'anonimat. Que els carcamals encara creuen que avortar és com anar de botellón!.
Dono molts ànims a les mateixes i al seu manifest que faig meu, si fa falta que jo m'inculpi d'haver avortat, doncs ho faig!, per sort no he passat per aquest tràngol, però entre totes hem de fer que millorin la llei.
Ja n'hi prou, el dret a decidir és nostre.

La segona, de viatges....

La Glòria em convida, un cop més, a un meme, aquest cop viatger.

L'enunciat és "relativament" senzill:"Digues tres coses que sempre duus a la maleta quan vas de viatge i una que t'agradaria dur i que no duus mai o gairebé mai. I tant.... heu de dir el perquè. Pasar-ho a 4 persones".

1. Sempre duc el neceser, amb tot els productes d'higiene personal. Doncs perquè és vital per mi, les dents netes, la bona olor, la hidratació...
2. Un llibre. Sempre trobo uns minuts per el mateix.
3. Sabatilles, no puc estar a l'habitació, ni a casa, amb sabates.

No duc i m'agradaria...
4. Bona companya..... no sempre és possible... :), i mira, que m'ho passo millor!
5. Camisa de dormir, casi sempre la oblido!.

(no li paso a ningú, com sempre faig tard!).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo sé de molt a prop el que és haver de prendre aquesta decisió (afortunadament, no pas jo) i puc assegurar que no va ser plat de gust; hi ha circumstàncies que no queda més remei.
Gràcies per continuar el "même", no estem com per a tirar cohets de contentes!
Un petonàs, amiga!

Maite ha dit...

Joana, la manera que has expresat el que sents referent a tot l'enrenou que s'ha montat amb aixó de les cliniques que practiquen abortaments, es fantàstica. No sem podria acudir res més a afegir-hi, amb una salvetat, aixó si.
Jo, igual que tu m'adhereixo totalment a la protesta de les dones que han passat per aquest mal tràngol i que a més els hi fan reviure un cop darrera l'altre.
Si has passat per una experiencia com aquesta (per sort jo no ho he viscut) crec que et queda un trauma per tota la vida, no es fa perquè està de moda.
Igual que tu, si haig de fer veure que he patit un abortament, doncs també m'hi apunto per fer'els-hi costat.
Ets una gran persona Joana, t'admiro moltissim

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Continuo pensando que dejamos, demasiados clavos sin remachar.Las leyes a medias traen estas tempestades. No sé a que se espera
para reconer a la mujer el derecho a decidir por sí misma.Desde aquí mi apoyo también a esas luchadoras mujeres que se manifestarán en Madrid. Un abrazo

Anònim ha dit...

Subscric la darrera frase de Maite:
Ets una gran persona Joana, t'admiro moltíssim.

Xim.aeknzg

Anònim ha dit...

Subscric les paraules de Maite: Ets una gran persona Joana, t'admiro moltíssim.
Xim.

Striper ha dit...

Suscric las paraules del teu post, fora hiprocresismes.