divendres, 17 d’agost del 2007

Vida loca...


Sovint escric de lo molt que em costa entendre algunes decisions, no sols polítiques, també judicials. Em pregunto, també sovint, sí els jutges és tornen "xiripes" a l'estiu, o sencillament, ja ho estàn.
Un jutge obliga una dona a recollir la seva filla a casa dels pares de l'exmarit, condemnat a estar allunyat d'ella 500 metres per amenaces i intent d'agressió, en aquesta casa, viu ell. El jutge és coneixedor de la sentència d'allunyament, però li és igual. Sí la mata, ja farem un altre judici no?. La dona te por, com tindria jo mateixa, per aixó ha fet pública aquesta barbaritat.
Cas apart:
Un jutge alemany permet una manifestació d'homenatge a Rudolf Hess, als 20 anys de la seva mort. Com és evident la convoca un partit ultra dretà i jo, pobre de mi, em segueixo preguntant.... ara es permeten homenatges als assasins massius?. Qué no val el dolor dels pocs supervivets?, no recorden les imatges d'aquesta terrible guerra i el que varen fer els nazis?.
Lo dit, una Vida loca.... que sovint em pregunto si val la pena els mals de cap que em dona....
Avui toca ball, sala Tango a Barcelona, almenys "esbargiré" una mica.... i amb una mica de sort escoltaré aquesta canço tan preciosa....

(Vida Loca)

...de esta vida loca, loca, loca
con su loca realidad
que se ha vuelto loca, loca, loca
por buscar otro lugar
pero le provoca
este sufrimiento
y no me abandonona
porque a mí me toca
esta vida loca.

(Francisco Céspedes).




5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

ho acabo de sentir a les noticies de Tv3, al·lucinat, ja el pots afegir a la teva llista de jutges de capçalera. És com posar la guineu a cuitar les gallines

Anònim ha dit...

Per decisions com aquesta és pel que no puc veure ni en pintura als jutges, es creuen déus per sobre del bé i del mal, para això han estudiat una carrera? que forma de perdre el temps, jo ho faria millor.
Per altra banda assec el que està passant a Catalunya, sobretot a Barcelona, sembla que s'han confabulat tots els desastres en la ciutat. Cal gastar-se els diners en més infraestructures, això és el que fa mancada.
Espero que no sigui cert el que es comenta per ahi de totes les inversions han anat en favor de Madrid, em sentiria molt mal i seria injust.
Un peto

Isa ha dit...

És del tot incomprensible! Pobre dona, la vaig veure a la televisió i estava molt espantada.

Tercera Edad ha dit...

hola JOANA esta noticia me ha dejado sin aliento para que sirve los 500 metros no se donde vamos ha llegar un saludo ENCARNA

Roseta ha dit...

Hola Joana:
Jo ahir cuan vaig llegir "Un jutge obliga a una dona a recollir la seva filla" quan el vaig llegir no ho entenia, però el d´avui en el diari d´avui hi havia un altre article amb refernt amb el d'ahir i sincerament no se que pensar, no entenc els jutges i advocats com es preparen un judici.Encara que si el de ahir se'm feia dificil de creure el d'avui encara mes.
Una abraçada.