dilluns, 27 d’agost del 2007

Apacible tarda de cinema?...



Ahir vaig donar un gran pas, per mi, és clar, anar a cinema sola.... crec que per primera vegada.
Vaig decidir que ja tocaba i apart, m'he d'acostumar algun dia no?.
Em vaig decidir per una pelicula d'acció, he seguit la trilogia de Bourne i la volia veure acabar. Apart, una mica d'adrenalina abans de tornar avui a la feina, segur que va bé!.
Vaig arribar aviadet i em vaig permetre el luxe de comprar un xupa-xups, de maduixa, tot un luxe per mi.
Un cop asseguda a la meva butaca i tranquila vaig anar veien com venia la gent, mitjana edat principalment i algun jovent.
Em va cridar molt l'atenció el carregament de menjar que porta la gent per veure una película.... flipant! i si tenim en compte lo car que val tot allà, encara molt més.
Al meu costat va seure una "senyora" de més o menys la meva edat, amb una capsa de crispetes impresionant.... vaig començar a patir, no paraba d'endrepar i fer soroll, mastegaba amb la boca ben oberta i jo estaba del tot flipada. Aquell cubell no baixaba i al cap d'un moment sento uns xarrups espatarrants, el noi de l'altre costat escuraba un got inméns de coca&cola, vinga xerrupar i vinga escurar, ja començaba a estar dels nervis.
Per fí veig que la de l'altre costat posa a terra el cubell de crispetes, vaig pensar,,, per fí!!!, doncs NO, llavors obra el bolso i treu una bosa de kikos!!!!!!!!, vinga mastegar i vinga cruixir la seva boca. Fins i tot un nen que anava amb ella, d'uns 12 anys, li va dir... mama no facis tant de soroll....
La peli és llarga, ni que em va agradar, però la senyora va mastegar fins el final de la mateixa donat que en acabar els kikos va treure una bossa de "xuxes".
De veres cal anar al cinema amb aquest carregament de menjar?, no son conscients que no son al sofà de casa seva?. Un noi va cridar l'atenció a una dona que li va fotre els peus al cap per damunt el seient, increible!.
Sort que en algún moment vaig aconseguir "desconectar" de la "engullidora" i gaudir d'unes escenes d'acció vibrants.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Hauríem de promoure la nova legislació penal cinematogràfica.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Eppsssss……mira, em dons una bona idea, anar al cinema per veure el comportament del personal i poder fer una critica una mica distorsionada de la situació.

maria ha dit...

jo sóc de les que de tant en tant vaig al cine sola, no et van preguntar, només una entrada?
a mi m'ho pregunten sempre...

i jo sóc de les que al cine... m'emporto xocolata!! ( toblerone preferentment)

però no faig soroll eh!!

petons & emocions

Anònim ha dit...

Bona tarda!!!
A mi no m'agrada gens ni mica menjar al cinema, la gent està més pendet de jalar que de la peli... I no m'extranya, perquè es gasten tant diners com en les entrades.I després diuen que el cinema és car!!!!

querida_enemiga ha dit...

Ei tens raó. Una cosa és comprar-te un paquet de crispetes de tant en quant i per compartir, i sobretot intentar no fer soroll... i una altra de ben diferent és muntar l'escàndol mirant la peli.

L'altra nit, davant nostre un home es va posar a menjar un entrepar super pudent. El millor del cas és que l'hi van vendre a dins mateix del cinema. A més, a la meva esquerra hi havia un grupet de gent que no deixava de comentar la peli... Estàvem mirant La última legión i no s'enteraven si aquella gent eren romans, o vikings o què. Igual que la del meu davant: "¿esta peli es la de los vikingos?" i el seu company: "no"... i ella: "¿y no saldrá ningún vikingo?". ¡¡¡Anda ya tía... vés-te'n a veure El guía del desfiladero i deixa'ns en pau mirar la peli!!!

En fi... en tinc moltes anècdotes. Em penso que en faré un post al meu blog.

Jajajjaa... ara et llevo la idea... la la la...

RHA ha dit...

Per experiència professional, et puc dir que hi ha molta gent que va al cinema sola, encara que no ho sembli.

A mi no m'agrada el cinema per això, hi ha molta gent amb molt poca vergonya.

Anònim ha dit...

Segur que vas anar al Mataro Park, on com tu dius, i amb la meva experiència, és el cinema més car!!! i la gent hi va com els bens. Habitualment vaig a Barna al cinema i per sort no pateixo tant de les crispetes, la gent va a veure cinema!! no blockbusters!!! ni a sopar-hi!!!!.

Reconec que he vist el ultimatum de Bourne i no està malament, però com que a Mataró no tenim cinema, no ens arriben les bones pel·lícules.