divendres, 16 de juny del 2006

Lectures...



Avui, darrer dia de campanya i dia "estressant" com pocs, massa gent, massa telefòn i massa feina, parlo de lectures...., ni que vagi cansada, ni que tingui son, he de llegir, això si.... avui encara puc dir.... SI, jo votaré , gran, contundent i rotund, com jo.
La meva companya de feina em va recomenar un llibre que duu per nom, La pell freda, el vaig agafar a la Biblioteca i el vaig llegir en 48 hores, tot un cap de setmana "eganxada", tal com sona, quina neura de llibre...., això si, t'enganxa des de el primer moment, no saps si és cert o no tot el que passa, fins la darrera pàgina, el recomano, una novel.la molt bona, sembla que jo la he descobert tard.
Sempre que vaig a la Bibioteca de Mataró, busco un llibre i surto amb tres, mira que intento no fer.ho, no oblido que apart en compro cada mes, però sempre en trobo algun d'interessant, així que aquest cop vaig agafar un llibre de la Jean Austen una novel.la magnífica, Sentit i Sensibilitat , escrita al 1811, amb un munt de tendresa, afecte, amors i desamors.... sensibilitat i tendressa al límit diria jo. Les dones d'avui ens costa una mica entendre el comportament de llavors... esperant que l'home es decidis etc...., però si fas l'esforç de situarte en aquells anys quan vas llegint, gaudeixes molt. M'agrada comprovar que els nervis i l'estrés habitual de les campanyes no han minvat la meva capacitat d'emocionar-me i estar emotiva i és que en el fons.... soc una romàntica.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estamos de acuerdo mi voto también será SI, todos mis familiares votarán SI, a excepción una sobrina de Girona que la última vez que nos vimos me dio un recital de la rectitud y buen hacer de ERC y de la malignidad del PSC y de CIU, por lo tanto su voto sería un no rotundo.
Después de una hora de amigable discusión, no logramos movernos ni en una coma de las convicciones respectivas.
Saludos

Euphorbia ha dit...

Hola Joana, Jo he estat brodant el Sí en punt de creu i també en punta de coixí, però al final crec que seré tradicional i faré servir la papereta de tota la vida, no sigui que me'l comptin com a nul.

La pell freda és un llibre ben extrany, quan el vaig acabar no et sabria dir si m'havia agradat però vaig passar-me varis dies que no me'l treia del cap, alguna cosa té d'especial.

Si t'ha agradat Sentit i Sensibilitat, et recomano Orgull i prejudici, a mi em va agradar molt, és anacrònic però és igual, és molt romàntic.

Un petó
Gemma

Montse ha dit...

A mi em va encantar la pell freda, i en canvi l'altra que va treure més endavant no em va agradar gens. L'autor va aprofitar l'esquema de la primera i la fama que havia adquirit (no dic que no fos merescuda) i va intentar "colar" el mateix "sofregit". Amb mi no ha colat!. Però La pell freda si, me la vaig llegir tota d'una tirada. Un petó des del meu mar.