dissabte, 24 de juny del 2006

En família...



Avui un post tendret i carinyós, massa dies de tensions i nervis, avui que malgrat ser "atea" festejo el Solstici d'estiu i com no, el meu Sant, he tingut un dia de lo més relaxant i tendret, fills i joves inclosses.
Un dinar tranquilet, amb "macarrones Juanita" com a plat principal i com no, regalets estupendos.
Per fi ja no tinc excusa posible quan oblido un aniversari, m'han regalat una magnífica Palmz22 i a partir d'ara ja ho puc apuntar tot!, pesa poquet i em fa molta il.lusió, apart de les múltiples utilitats que te.
També unes arrecades precioses, un perfum que duu per nom Euphoria, suggeridora i dolceta, és coneguda la meva debilitat per les bones colònies, és en la única cosa que soc una mica... ufff.. no se si dir.ho... pija!.
També uns motlles de silicona per cuinar, espelmes perfumades de canyella i xocolata, unes copes de cava de Bohemia magnífiques... la sogre..., mails de gent estimada i cada cop més coneguda, flors virtuals...
En fi, no és per els regals, ni molt menys, és la companya que m'ha possat tendreta, les confessions i l'amor, la confiança, l'afecte i les rialles que he escoltat a la terrassa mentre recollia la cuina i pensaba... que siguin per sempre aquests instants..., ha estat tota aquesta gent que m'ha escrit un missatge, que ha pensat en mi fins i tot avui que alguns passaven un mal moment personal, fins i tot així, han trobat un minut per felicitar la Joana...
Bé, volia compartir la meva felicitat que avui ha estat molta.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb una mica de retard et felicito pel teu sant... jo és que sóc molt dolenta per recordar aquestes coses ;)

Els regals molt xulos, sobretot la Palm.

Euphorbia ha dit...

Felicitat amb unes hores de retard... (sorry).
Jo ahir també estava de celebracions, el meu pare i el meu germà es diuen Joan, igual com s'ho deien els meus dos avis i també una tieta...

Com era allò? De Joseps, Joans i ases n'hi ha a totes les cases.

Un petó

Javi ha dit...

Felicitats Joana, pel sant, per la companyia i també pels regals, que se't veu (més aviat se't llegeix) contenta.

Eu ha dit...

Felicitats Joana!

També arribo una mica tard però això dels blogs et permet saber que persones tan apreciades com tu han passat un feliç dia!

Desitjo que la resta de l'any sigui igual de bo! Petons

Albert ha dit...

Jo també ho faig tard, per tant, em tocat desitjar que hagis tingut una bona festassa. Ah! Creia que hi havia una Santa Joana per a les Joanes.

Xesco Gomar ha dit...

Felicitats guapetona!!! tu et mereixes això i molt més.