dissabte, 25 d’octubre del 2014

Reflexions nocturnes...


Fa dues setmanes, i escaig, que no dormo bé, massa nervis, massa conspiracions, massa feina, massa de tot!!
Em desperto entre 4 i 5 i em veig molt apurada per recuperar el descans, llavors... rumio... penso, i encara em costa més dormir.
Primer, vaig sentir pena, vaig pensar, molt sincerament, que no cal fer escarni, que s'ha d'actuar, i s'ha fet, s'ha de ser contundent i ràpid, això no s'ha fet tant, però s'ha actuat.
Ara, potser, el que més sento és ràbia, profunda, forta i potent. Em costa fer un gran esforç mental no esclatar i garlar, explicar, dir, i se que ni puc ni dec, però cada dia que passa estic més cabrejada, encabronada i he d'explicar la veritat, digueu si no, com fer entendre que el "descontent" menteix?.
Així que mentre penso i rumio, i miro de calmar l'esperit, i la mala llet, sopo amb amigues, riem, faig d'àvia, això que sempre, sempre!, em treu un somriure, camino, miro, gaudeixo i ric... molt.
Aquests dies m'ha anat bé un retorn, que no esperava la veritat, i menys que el mateix fos via watsapp, encara que primer vaig dir no, ara, que em fa somriure la situació, ja no dic no, ara penso... va Joana, passa-t'ho bé que ja toca!!
Ahir una estimada amiga em va dir que un tipus li havia criticat els meus comentaris al Facebook, i mira que sóc discreta!!, estic sorpresa i sabeu el motiu?, el meu Facebook és super petit, íntim, sols tinc gent en qui confio molt i a més, gaire bé ningú del partit, de la feina, per tant, ara també m'emprenya pensar com ha sabut aquest pilotes què he escrit i encara que imagino per qui ho ha sabut, sols em queda decidir si torno a fer neteja del mateix i elimino fins a deixar, tan sols, la família. No tinc ganes de discutir amb imbècils.
Així que estic intentant, fortament, fer valer lo positiu sobre lo negatiu, encara que costi, he decidit que em dedico a tenir jornades eroticofestivas, gaudir, riure, tenir cites, excitar, deixar que m'excitin.... i deixar els imbècils de costat. 
Vaig a pensar que em poso per la cita, que el "sujetoeroticofestivo" no m'ha vist fa un any i mig, ha de caure de cul! 


6 comentaris:

Josep ha dit...

Si et serveix de consol, n'he viscut de semblants i de pitjors.

Oliva ha dit...

JO NO TINC "FACEBOOK"...SOC MASSA PASIONAL,ENGEGARIA A "DIDA",A DEU I SA MARE...AIXI QUE SENSA, VISC MES TRANQUILA.
APA NENA A DISFRUTAR...QUE LA VIDA SON DOS DIES¡¡¡

Garbí24 ha dit...

Tu viu i deixa els imbècils que facin el que millor saben fer..l'imbècil. Tu estaràs molt millor ensenyant el cul...a qui tu vols.

Relatus ha dit...

Hi ha gent q no sap diferenciar les opinions de les persones. La gent intolerant no és bona companyia en el Facebook, encara que si no li agrada, q no miri. M'agrada això de les jornades eròticofestives :)

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

¬Malauradament sempre s´ha de fer neteja de quasi tot el que ens volta, no tens perquè donar ni tan sols escossar-te a ningú, tothom te ganes de tenir lo que tu dius jornades eròtica festives relacions.
Qui no té fantasies amb l´amic o amiga d´alguna coneguda o conegut? Algú no a pensat que cony faran tantes hores junts?
No és pot explicar ni comentar tota la veritat, cal fer silenci i preservar la intimitat pròpia als nens i als curs de timbals per mols estudis que tinguin.
Per cert, podríem quedar algun dia per la tarda... ja diràs quelcom.

Conchi ha dit...

Hola Joana has de ser feliç amb i quan tu vulguis, les persones imbecils fora de la teva vida.
Una abraçada.