divendres, 22 d’agost de 2014

Un 21 d'agost diferent....

Joana, lliure de cadenes.

Ahir ho va ser.
Un any més, és el que tinc des d'ahir, i van ja 53.... número lleig, ho se!
Però ha estat diferent, crec que és la primera vegada que el començo lluny de casa, en concret a Bilbao on he passat 8 dies amb el meu petit, sí, aquest que ja fa temps passa del 1,75, però és el petit no?.
Hem caminat molt, moltíssim!, fet excursions a Zumaia, veure els seus penya-segats, les seves platges de roques, trepitjar el Cantàbric...
Hem anat a San Juan de Gaztelugatxe lloc preciós i que requereix un gran esforç físic per arribar, vàrem fer tot el camí a peu, malgrat que hi ha uns bussos, les pujades increïbles!, però s'ho val. Això sí, en arribar has de pujar 232 esglaons. Les vistes també s'ho valen.
Hem anat a Donosti, com no!, l'únic dia que ens va fer sol. Vàrem pujar al Monte Urgull, contemplar la platja de la Conxa des d'allà ja és tot un espectacle.
I per Bilbao, doncs el millor que s'hi pot fer, callejear!, amunt i avall, la vista mai es cansa.
Total, un estiu complicat per l'estat de salut de la meva mare, però que també ha tingut grans instants, grans moments, amb molt d'afecte, amb moltes abraçades i que va culminar ahir amb la celebració del meu aniversari.
Un cop més mil gràcies als que ho varen recordar! 

A dalt: Bilbao, callejear!

A baix: Penya-segats a ZumaiaVista de Bakio, camí de San Juan de Gaztelugatxe
Vista de San Juan de Gaztelugatxe i les 232 escales!Vistes des de San Juan de Gaztelugatxe, al fons Bakio amb el meu company de viatge, de pis i de vida! En Martí Torres. 5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Com que fa molt que no entro a face jo sóc dels que no m'en vaig recordar...... Però ara si, i et desitjo moltes felicitats en aquest 53 i que només tingui les cadenes que tú vulguis.
53 abraçades guapa

Joana ha dit...

Moltes Felicitats Joana!
Quin company tan "xulo". A fer camí, doncs!
Una abraçada wapa!

Unknown ha dit...

Aquesta terra és preciosa, en guardo molt bon record. Ja t'havia felicitat pel Facebook però... per molts anys una altra vegada, Joana.

Conchi ha dit...

Hola Joana, no sap quant m'alegra com ho has passat de bé aquest dies a Bilbao, per tu i Martí.
Te veig molt maca i amb molta energia. Les fotografies molt bones.
Una abraçada.

Montse ha dit...

Reina del Maresme, t'he nominat per un d'aquells jocs en cadena que de tant en tant envaeixen els blogs. Si et ve de gust participar-hi...

Una abraçada!