divendres, 12 de juliol del 2013

Vull que ho feu! I ha de ser ja!


Si dic que estic del tot espatarrada amb el que està sortint, i passant, amb el "Cas Bárcenas", no diria cap novetat. Imagino que la majoria de persones estan garratibades del que es pot arribar a fer, en "negre", és ben cert. Que no oblidem que parlem d'una quantitat indecent de diners. No serà que han topat amb la "caixa de resistència del PP"?, "supuestamente", és clar...
Però el que realment em porta a un estat d'indignació extrema, de cabreig total, és veure la poca contundència que fa servir el PSOE, per boca d'Elena Valenciano, demanant responsabilitats a un dels "supuestamente" cobradors de sobres, Mariano Rajoy, president insigne, de pantalla de plasma, que ara mateix governa Espanya.
Veu proves, indicis gravíssims, xantatges... però no ha dit la frase que ara mateix sols ha pronunciat de manera contundent Cayo Lara de IU, ell ha exigit la dimissió d'aquest president cada cop més virtual i menys real que governa des de la sospita i que a escala mundial ja està considerat un desastre per la marca "España"!. I que no te pebrots ni d'enfrontar un Parlament que li demana explicacions, un cop més fan servir el rodet d'aquesta majoría absoluta per no donar la cara.
Vull que el PSOE parli clar, malgrat que no em cau ja gens bé, vull un ponent com en Guerra que deia les coses clares, en veu ben alta, ara ha perdut el nord, per mi, però en el seu moment no hi havia ningú que fotés canya a la dreta com ell.
Per cert, on és Rubalcaba?, potser està tan preocupat, mirant de no fer primaries, que no veu què passa pel país?. Vull que parli, que aixequi la veu i transmeti part del malestar que ens afecta.
Poseu fil a l'agulla d'una punyetera vegada, Demaneu dimissions i responsabilitats. FEU d'oposició com s'ha de fer i si esteu cansats, si no teniu força o voleu fer vacances... doncs deixeu pas punyetes!!
Òstia, estic ben emprenyada i per tant em nego a posar la rosa "oficial", poso aquesta meva més fresca, que és el que demano als partits d'esquerra. 
Acció - reacció!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Totalment d'acord Joana, em de fer foc nou, s'ha d'acabar amb la vergonya del jovent marxant cap Alemanya, dels aturats cronics, del desnonats, de la colla de xoriços de tots els colors que han participat en el saqueig, d'aquesta vergonya de dreta que ens esta portant als limits del segle XIX en drets, prou utilitzar els drets de les dones (abortament, llibertats,etc) com ha arma arrojadiza, es una vergonya de pais...

I el pitjor, la societat esta sense un lideratge que lluiti per els seus drets....

zel ha dit...

Jo estic també d'acord amb tu, i quan he llegit el títol he entrat de dret, dient, "sí, senyora, la meva senyora"

Què vols que faci? Ja he signat tots els manifestos haguts i per haver demanant la dimissió d'aquest cafre!

Josep ha dit...

I on has muntat la barricada?

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

El dia que el Sr. Rubalcaba dimiteixi i amb ells uns quants més, creure què la cosa és seriosa, de moment tothom esta quiet per algun motiu, i això fa por i el poble esta espantat per no tenir recolzament de persones serioses en la Política d´Esquerres.

Relatus ha dit...

Ben dit... però no val la pena fer-se mala sang

Conchi ha dit...

Joana, estic amb tu, jo també estic farta de tots, de la dreta perquè passi el qui passi tots son innocents i l'esquerra perquè ningú aixeca la mà per dir res important....
Una abraçada.

Garbí24 ha dit...

Hem aconsseguit parar les curses de braus.....ara ens torejen a nosaltres.