dissabte, 27 de juliol del 2013

Es busca macle, estic sense.


Aquest, a partir d'ara, pot ser l'anunci que moltes dones hagin de posar per poder trobar un pare, més aviat un raig d'esperma, per poder ser mares.
He parlat sovint de la indignitat del govern d'Espanya però crec que s'estan superant, dia a dia i sempre en negatiu.
La majoria de coses que fins ara no han estat cap problema, ells ho converteixen en un. Tornem a passar de país avançat i modern, a les cavernes del diner i el poder econòmic.
Les dones, com no!, hauran d'anar a avortar a Londres, les que tenen pasta, és clar, que les d'ells aniran, com als anys 70, a Londres i de passada faràn unes compres.
Les treballadores tornaràn a les mans de qualsevol carnissera en algun pis fosc i inhòspit.
Les maltractades, hauran de pregar al metge que les ingressi un mínim de 24 hores, si no, no consten. És a dir, nenes si us foten quatre hòsties, unes patades i un ull a la birulè i el metge us fa anar cap a casa, no ho feu, us tanqueu al bany, li pregueu, el que calgui, us ha de mantenir allà 24 hores. I tot això perquè?, per baixar les estadístiques, aquestes que diuen que cada mes moren de pro mig quatre dones.
I ara els hi toca a les mares solteres o lesbianes. Segons ells per quin motiu les han d'atendre si no tenen problemes de fertilitat?, cony! és clar que en tenen!, els cal un tractament per quedar embarassades no?.
Que la majoria no creiem en allò de l'esperit sant!. 
Fer una fecundació in vitro, se de què parlo, no és una festa, és llarg, angoixós, estressant i caríssim. No és anar de festa.
Si una dona pren la decisió de no tenir parella i vol ser mare, després d'anys de campanyes de feu-ho amb condó que podeu agafar la sida, haurà de deixar de prendre mesures per poder ser mare soltera. I les lesbianes?, això no és discriminació?, se suposa que la santa constitució, la intocable, no permet discriminació per sexe no?.
Però ells s'ho passen pel el "forro", volen fills, si, però dins de la sagrada institució de l'església, que és la seva de "santa".
Total, reines, les que vulgueu ser mares que a mi ja m'ha passat, poseu un anunci, cerqueu mascle, que es faci les proves oportunes que si te un metge amable li fa gratis, i encara que sigui sense ganes cardeu, sols així, o amb un bon grapat de bitllets a la butxaca per pagar el tractament, podreu ser mares.
Cada dia em sento més avergonyida que el meu passaport posi que sóc espanyola.
A la ministre Mato no li falta mascle, li falta cervell.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram Joana, com has buidat el pap! t'ha quedat un post sublim. Totalment d'acord, ja ho saps...

Jesús M. Tibau ha dit...

homes, dones, hetero, homo... sovint s'obliden de parlar de les PERSONES.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Què és dit? Esperit sant? Voldràs dir una polla amb ales, ah!! Potser si què té mascle, però suposadament no és persona.

Relatus ha dit...

Clar i català. Em dones permís per compartir-ho al Facebook?

Garbí24 ha dit...

És penós el que estan fent, jo per això m'ofereixo a qualsevol necessitada que passi per casa......
A veure si la gent apren d'una vegada a qui no cal votar.

Josep ha dit...

Bastant d'acord amb tu, però les estadístiques de Red Feminista són, com a mínim, poc acurades. Visita açò: http://www.ine.es/inebmenu/mnu_justicia.htm

El veí de dalt ha dit...

Busques macle? Sense mà-cul-a...,?

Anònim ha dit...

Què serà lo següent? Només et podràs casar per l'esglèsia? Tornarà la mili? Tornarà el Nodo? Jurament a la bandera obligatori al començar l'escola? Facin les seves apostes...

Montse ha dit...

plas,plas,plas,plas!!!!un post sublim, com ja t'han dit. No soc a casa i no sabria com compartir al facebook des d'Aquest ipad,o ipod, o noseque, pero si me' dones, el permis, dema ho fare. Endavant, reina del Maresme!!!!