divendres, 25 de gener del 2013

Hipocresia, mala gestió i mala fe…


Portem molts dies escoltant parlar de la corrupció, de sobres, d’amnisties fiscals, per els més rics...

Però crec, almenys a mi em passa, que el que més ens ha colpejat ha estat el cinisme, la immoralitat i el discurs que el pp ha fet servir amb el tema dels sobre sous repartits “sota mà” i amb quina tranquil·litat parlen de fer auditories, com si la resta de les persones no sabéssim que el diner negre no va a cap comptabilitat, d’aquí el seu nom. Una "charlotada".

Però crec que el que més m’ha sorprès és que aquí no passa res, tot segueix igual i no ens hem estirat els cabells pensant en els milers, i milers, d’euros que han corregut per els despatxos i no hi ha hagut ni una dimissió, ni una. Milions a Suissa i tampoc passa res, ben al contrari, els hi aplanen el camí per tal que puguin legalitzar aquests diners pagant quatre xavos.
En Montoro que diu que “la vida és així”. I com no, fa amnisties per els mega milionaris  per tal que no els resulti massa car portar els diners a Espanya, etc...
Això és donar exemple no?.

Estem desencantats, desencisats, desanimats, sense humor de llegir la premsa ni veure notícies, una vergonya vaja.

I a sobre hem de sentir la Soraya dient que s’emociona amb els desnonaments.

Per un altre costat, amenaces a la premsa, en diferents àmbits, per tapar boques i que el poble no sàpiga......

Estem en un mal moment, en molts àmbits, moments que per força i amb el darrer número d’aturats encara més, no tenim massa ganes de res.

I mentre alguns venen fum amb la independència, (no m’entengueu malament, estic a favor de fer la consulta i opinar cada persona el que vulgui), però trobo molt decebedor que el primer ple d’aquest mandat no hagi pres cap decisió de com ajudar la gent que ho passa malament, la gent que passa, que no poden pagar els seus rebuts i es veuen al carrer, sense futur ni esperança, gana etc... i sols s’hagi parlat d’aquest document. Això demostra fins a quin punt en Mas & cia han perdut el nord, el contacte amb la societat real.


Ja em perdonareu que no opini de l’actuació dels “meus”, no opino per salut, d'altres ho fan i molt bé que fan. Però a partir d’ara la meva frase de capçalera serà la que Toni Comín va dir: És més important la consciència que l'obediència.

4 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Els amus d´Europa (Alemanya) ja tenen sospita què aquí hi pot haver una forta revolta del poble, i mentre uns parlen i volen esbrinant el color del arc de San Marti, la resta passa penúries i li alcen la camisa... dons sols falta algun revulsiu per què la criatura és reveli de mala manera.
Salud

Garbí24 ha dit...

s'han de tallar molts caps i de tots els colors.

Oliva ha dit...

FAS BE,MACA,FAS BE.....PERO AHIR A HORTA,VAN ENVIAR UN ESTOL DE BONA GENT A REPARTIR "PASQUINS" CONTRA LES RETALLADES....JO PRECISAMENT ESTAVA PARLANT AMB LA DELEGADA DEL PP.AL BARRI,ENS LAS FOTIEM CIVILITZADAMENT ESCLAR,ENS VAN INTERPELAR DE MALA MANERA.....SEGUR QUE ESCOLTAVAN LA CONVERSA.....VA SER TRIST¡¡¡¡NO CAL INSULTAR.....

Josep ha dit...

Compte, que volent acabar amb els xoriços acabarem confiant en criminals encara pitjors.