dilluns, 23 de maig de 2011

Voler, vull dir moltes coses.....


Pensar, en penso encara moltes més.
Però no és senzill explicar com sents algunes coses, com valores d'altres, potser no cal parlar tant clar, sols cal assumir i acceptar, ser democràtic ho comporta, però a mi, em dol molt.
No, ni de lluny penseu que parlo de la pèrdua per part del PSC de l'Ajuntament de Mataró, crec que era una cosa esperada.
Parlo de l'entrada de un partit xenòfob, racista, feixista, lo pitjor de lo pitjor, en una ciutat que sempre ha estat més d'esquerres que de dretes, trobar, així, de cop, 3 regidors d'aquesta formació que em nego a mencionar.... això, m'ha deixa del tot feta pols.
Quan vaig rebre la seva propaganda electoral em vaig enfadar de valent, un xec, imaginari, és clar, a nom d'un emigrant, fan servir la mateixa forma de fer que el PP, escampar merda a dojo que alguna cosa queda. No veig que demanin la il·legalització d'aquest partit, però tot el dia fan merder amb Bildu.
Avui, com sempre, he intentat animar, he donat petons a dojo i abraçades, alguna molt sentida.
També he felicitat al Xavier Amor, prova contundent que no valen alguns arguments que avui he escoltat, la davallada te a veure amb el tema "nacional i la crisi". A Pineda de Mar no en tenen?.
Cal renovar idees, missatge, i sobre tot, persones. De moment no ha dimitit ningú i per el que sembla, ningú ho pensa fer. Els queda tant per aprendre....
Com diu en Víctor, ara més que mai, socialista i catalanista.
Tornarà la primavera, tornaré a somriure, sols em calen unes vacances i caminar vora el mar.....

8 comentaris:

Puigcarbó ha dit...

ja ho vaig veure ahir. De totes maneres millor dins que fora, aqui hauràn de jugar al joc democràtic i no aniràn llaurant pel darrere com han fet fins ara. Paciència!

Víctor Cerveto ha dit...

Joana,

Tornarem a vèncer. Una abraçada ben forta!

garbi24 ha dit...

el panorama que ha quedat dibuixat no és massa alentador la veritat......i espera que a partir d'això i poden haver eleccions anticipades i per el que veig ens afartarem de blau.

zel ha dit...

Ho tenim molt, però que molt magre!

Anònim ha dit...

Jo vull un país vermell i verd! No m'agrada el blau. Per cert, quin color tindrà aquesta púrria? Blau fosc? Peró molt fosc...

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Sincerament, millor a fora ja que:
1.- No sabem quin programa tenen per la ciutat.
2.- No sabem ni la cara que fan.

Amb el "Sr" Anglada davant, no sé que pensar, Feixista ultradretà
http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA&feature=youtu.be
En aquest video queda demostrat que de democrata res.
Ens ha entrat el llop amb la pell de xai.

M'explicaven que en un poblet de l'Anoina el cap de llista d'aquest partit està casat amb una dominicana...... em sembla que no cal gastar més temps!!!!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ahora nos nos podemos quejar, ni debemos dejarles que se justifiquen, cuando hace cuatro legislaturas, propuse acabar con tantas mentiras sobre la emigración, no se creyó oportuno abordar el tema.
Ahora tenemos lo que nos merecemos, las mentiras que se inventan los miserables, tú al igual que yo lo sabemos por propia experiencia y en propia carne, que una vez en el aire es lo mismo que cuando que si tiras ceniza, por mucho que lo intentes, nunca conseguirás recogerlas.
De verdad cada día te admiro más, y envidio tu fortaleza para seguir creyendo en unas siglas que una y otra vez nos traicionan y en las que se han refugiado, tanto cristiano por el socialismo y tanto sinvergüenza, que nos han llevado a este desastre.
¿Donde están y que dicen, las juventudes socialistas, es que no hay nadie con cojones para alzar la voz?
¿O es que en realidad son otro montaje, como el de la plataforma "pro" Barón, la asociación de vecinos de Cerdanyola norte, y otras asociaciones de palmeros controladas por el mismo Ramón Basas?
Un beso.

Isa ha dit...

A mi també em fa molt de mal veure que aquesta gent s'ha colat als ajutaments, deu ser que hi ha molta hipocresia pel món. Estic contenta perquè al meu poble no ha guanyat res el PP (aquests xenòfobs no es presentaven).