dilluns, 9 de maig del 2011

Preguntes que decideixo NO respondre....


Una companya em va venir a trobar divendres i em va dir, un xic enfadada: Perquè no vares venir ahir al sopar d'inici de campanya?, la gent pregunta per tu i ho fan per lo "bajini" donat que si pregunten als que "tu" saps, responen malament. T'enyorem.
Primer sorpresa, després un somriure. Sempre és agradable saber que la gent et recorda, ni que hagin passat gaire bé 2 anys. He recordat lo bé que ho passaba als sopars, quan erem les treballadores les que fèiem la feina, i rèiem, i l'ambient era tant distés...
La meva resposta va ser breu: No milito a Mataró, no tinc res que veure amb l'agrupació, val, si, hi tinc que veure doncs forma part de la Comarca, però no porto res, ja ho saps.
No, ella no ho sabia, no sabia que el meu carnet porta ja fa un temps el nom d'una altre agrupació.
Aquesta pregunta, sumada a d'altres que no responc els darrers temps, ara ve un munt de gent per la seu, ha provocat que algunes persones pensin que m'han "pujat els fums" per haver marxat.
Ni de lluny.
Cada paraula, cada escrit, cada opinió, és revisada amb lupa, és enviada als caps i ja ho vaig dir fa temps, vull viure tranquil.la, vull gaudir de la vida, dels nous ambients i noves maneres de fer, sense "vendetta" cada cop que obres la boca.
Ja ho vaig dir fa temps, la sinceritat, te un preu. Jo l'he pagat amb escreix, però sense perdre ni un xic de la meva essència, ni gota. Jo sí crec en les sigles que defenso, m'entre d'altres les amaguen.
I és que de manar, també s'en ha de saber, no n'hi ha prou amb males maneres, cares i actituds.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, Joana. Jo aquesta pregunta no te l'hagués fet, ja que conec la resposta de fa temps, però és cert que se't troba a faltar, i no parlo només dels sopars... Un petonàs.

Jaume Plá ha dit...

Hola Joana
El problema es que les persones i els que no ho son s'amaguen sota sigles perquè no saben ser sincers.
Es molt mes fàcil sé hipòcrita recolzat, que donar la cara i aclarir els problemes o les males interpretacions que ells fan.
Amb tota sinceritat val mes ser sincer i honest amb un mateix, i que'ls que no ho son es fotin.
Un peto i paciència aquest dies.

Montse ha dit...

santa paciència, veritat?

Endavant les atxes!!!

Cronos ha dit...

"Cada paraula, cada escrit, cada opinió, és revisada amb lupa, és enviada als caps"

Aixó es llibertat? Es per aixó que va lluitar la generació que va correr devant els grissos d'en Franco? Per que avui el funcionament intern de alguns partits politics sembli mes la Statsi alemanya que un forum a on els participants poden ser creatius i aportar desde la seva diversitat per millorar el comú? Van lluitar perque poguessim tenir una democracia nomès de nom a on el partit majoritari es l'abstinencia de la població alienada i farta del electoralista taranna dels partits?

Fa por.

En qualsevol cas, aplaudeixo les teves decissions. Vas escollir ser tu mateixa. Aixó requereix valor, perque no era el camí fàcil. Seguir la corrent hauria estat el camí fàcil.