diumenge, 7 de novembre del 2010

Laic?, i una merda!


Dissabte al vespre, com gaire bé cada setmana, en Martí i jo tenim el costum de sopar tot veient les notícies, anem comentant mentre anem menjant pernil i algun altre caprici similar.
Aquest dissabte, després d'arribar de Canet just a l'hora que tornava ell de l'esplai, una passejada conjunta amb el gos i seiem tots dos a veure les notícies de tv3.
Notícies?, si home!
25 minuts dedicats, íntegrament, a la visita d'aquest que en diuen el "Sant Pare", no se què cony te de Sant!.
El què més m'ha molestat, de manera diria infinita, ha estat la rebuda d'autoritats, allà, a peu dret, a l'estora vermella, com si fons l'estrena de la pel·lícula de la temporada, els feien anar com titelles per la pista per estar a punt quan ell baixés de l'avió.
La meva queixa, apart d'aquest papanatisme estúpid i absurd en un país denominat laic, que NO, és el fet de la corrua que esperava mentre quan ens va visitar el Dalai Lama, exilat, maltractat, sense terra i patint la gent del seu poble per la invasió xinesa, llavors, només el va rebre en Carod, és clar que el Tibet i el Dalai Lama no tenen diners, la església catòlica te mils de milions, ni que no ajuden als pobres amb cap.
Mal fet Montilla, molt mal fet, no s'ha de rebre només als que tenen possibles, i sobre tot, representes gent de tota mena, si som un país laic què fèieu tots allà?. Ja ho vaig escriure un dia, Estàs molt mal aconsellat.
Per acabar d'amanir el tema, en Zapatero, que semblava que no el rebria, farà mans i mànigues per rebre'l a Barcelona abans no marxi..... patètic, Laic?, i una merda!
Això sí, un grapat de malparits que conec avui aniràn amb el bus de la parròquia a veure el mateix i demanar perdó per els pecats i incompliments que demà pensen seguir fent com sí res, total, avui els hauran perdonat tot...
Brrr... aquest tema m'encén la sang!!

9 comentaris:

Isa ha dit...

Jo no tinc res a favor i moltes coses en contra del Sant Pare i tota la colla que va al darrera, però en aquest cas s'ha de reconèixer que, a més de Sant Pare, és el cap d'estat d'un país i com a tal ha de ser rebut per els autoritats, vaja jo ho veig així, sinó no s'entén què feien algunes persones allà. Potser s'ho prenen com conèixer un famós, que encara que no t'agradi la seva música o les seves pel·lis, ja que tens l'oportunitat no la deixaràs córrer, no?

Striper ha dit...

Doncs si que tens rao si.

Jordi ha dit...

juas! acabo de posar un comenari similar al facebook i ara veig el teu.
totalment d'acord... ni a l'iPad li han fet tanta publicitat gratuita.. que ja és dir.

Garbí24 ha dit...

llàstima que a la imatge no portin una pistola cadascú. El duel perfecte i tant de bo els dos encertessin

sànset i utnoa ha dit...

Laic no, aconfessional catòlic...

que els costa dir les coses pel seu nom!

*Sànset*

Quim ha dit...

Entre l'estat del Vaticà i l'estat Español, hi ha un compromís: sen diu CONCORDAT.
Ni uns ni altres no tenen escapatòria.

Mireia ha dit...

Sóc fora de Barcelona,però pel que em comenta la família tothom ha acabat fins als nassos de la ditxosa visita!!

Toni Soler ha dit...

Tens moltíssima raó, però... amb l'Església hem topat amiga Joana

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Estamos redodeados por todas partes y los tenemos a miles en casa. ¿Que esperabas?