dimecres, 26 d’agost del 2009

Peeeeeerdoni??...


Llegeixo a Diari Maresme d'avui que el conseller d'Interior de la generalitat, en Saura, diu que no "pot" prohibir, el seu departament, una manifestació. ¿? com?, què diu?.
M'explico i vagi per davant que ja he declarat d'altres vegades que no soc independentista, encara que aquest país d'aqui al costat que porta per nom Espanya, cada cop em fa ser més catalanista. Tampoc m'agrada prohibir, però davant una provocació tan bèstia....
Al poble d'Arenys de Munt, comarca del Maresme, han convocat una consulta popular sobre l'Autodeterminació. Per mi, que crec que el Món és ún i s'han de treure fronteres i barreres, és una tonteria, però, la respecto, és una decissió seva.
Llavors, van els falangistes, sí, encara en queden i més que no pensem!, i convoquen una manifestació el mateix dia en aquest poble.
Aixó no és una provocació?, un buscar merder i enfrontaments?, i vosté, "senyor Saura" diu què no hi pot fer res?, apart d'omplir el poble de mossos, és clar. No creu que l'any te uns altres 364 dies per fer aquesta mani, per un altre costat del tot repungnant per mi.
Doncs jo em pregunto... vosté i el seu departament perquè cobren?, per quin motiu hi son?, no creu què és millor evitar que provocar aquest problema?.
De veritat... amb la Tura això segur que no seria així.

4 comentaris:

Andrea. ha dit...

Doncs jo sí que ho sóc independentista...
Ara n'estic segura de que si la manifestació l'haguessin convocat estudiants, llavors si que faria mans i mànigues per impedir-la.
Tant de bo la consulta que volen fer a Arenys, és fes extensiva a la resta de país, i el més important, que fos vinculant.

Francesc Puigcarbó ha dit...

No es en Saura, és la llei, Falange és un partirt legal i amb la llei a la mà sel's ha d'autoritzar, si els digués que no encara seria pitjor. I ja veurem si la faràn.......

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Independència, ja!!!!!!

És vergonyós!!!!! no dic res més que encara qem posarien a la presó.

kika ha dit...

potser la falange no es tan legal com ens volen fer creure. potser seria bo que li apliquessin la llei de partits que sovint apliquen tan alegrement.