divendres, 29 d’agost del 2008

Parlem clar....


Cada cop que escolto "plorar" els promotors inmobiliaris, els venedors de pisos, les grans inmobiliaries, doncs m'emprenyo.
Portem un munt de temps, anys, parlant de que no podia durar aquesta "bombolla" i que el dia que això petés cauria molta gent. Però mentre guanyaven milions i milions no patien, mentre abusaven de milers de persones que s'embarcaven en hipotèques impagables, el maleït euroibor, i tants i tants abussos, doncs callats com uns putes.
I ara vinga plorar, vinga demanar ajuts, però on tenen tot aquest diner?.
Tot.hom sap, és conegut, que quan compres un pis et demanen diners en negre, on son?.
Aquests no passen gana, mai, però ara toca despedir treballadors i esperar que passi, que tornin les "alegries", però ells segueixen el seu tren de vida, amb els seus iots, luxes i temes varis.
Ens han de fer pena?, ni una mica!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta raó tens!!!! No seré pas jo que els hi deixi el mocador per eixugar les llàgrimes.
("ajo" y "agua")

Anònim ha dit...

Tens raó Joana, Que han fet amb tots els diners que han guanyat durant aquests anys en que cobraban el que els hi donava la gana?
Lamentablement el mateix esta passant amb els ajuntaments, el nostre en concret que ha viscut un boom inmobiliari brutal, per no dir bestial, ara no te ni un euro.
Ningú no sap on han anat a parar els millions que han recaudat amb tanta obra, pero les consequencies las pagarem tots.

Anònim ha dit...

Disculpa, no he posat el meu nom.
en el comentari anterior.

Anònim ha dit...

Si pobrets quant venien un forat per viure per x, no es queixaben gens.Que no diguin que els treballadors i guanyabem perque si el pis que tens es per viure no hi ha negoci; si el podies vendre per mes diners del que t'habia costat pero i que?tenies que comprar un altre i seguies pagant uns preus que no eran reals

Striper ha dit...

I el guany d'aquesta gent esyta portant a la ruina a molts altres avui una gran empresa de la meva comarca ha despedit tots els treballadors de ET, i als de la empresa esta fent maravellas per encabir-los canviant torns.Aixo si amb la financacio tant justa ce les autonomies a Andalucia, els nens no paguen els llibres i tindran internet gratis a casa, de mentres a Manresa a la oficina del atur hi gent fent cua a les 5 de la matinada perpoguer arreglar els papers del atur.

zel ha dit...

I encara sabent que molts construien amb els diners que cobraven dels desgraciats que s'emmerdaven amb una hipoteca que a ells els servia per pagar el solar i les obres que només estaven en un paper, a mi tampoc em fan pena, la veritat!!!

Isa ha dit...

Pena? Potser els vaig fer pena jo quan em van demanar una milionada per la meva vivenda?
Totalment d'acord amb tu, Joana.