divendres, 15 d’agost del 2008

Mamma Mia !!


Dimecres vaig anar a veure Mamma Mía al cinema, l'obre de teatre la trobo massa cara, ni que segur m'encantaria.
Vaig passar casi dues hores estupendes, vaig riure i molt, vaig plorar, em vaig emocionar i per fí, després de tants anys, vaig saber què diuen les seves cançons.
Anava acompanyada de dos joves que ja m'han vist en casi totes les situacions possibles, els dos els va encantar veure com reia a "carcajadas", ni que no crec que entenguessin les llàgrimes, de vegades les lletres d'alguna canço descriu part de les nostres vides i no pots evitar les emocions, aquestes venen soles i jo crec que és bò deixar.les fluir i sortir.
Aneu a veure la peli, val la pena per els actors i per la música. Per veure en Pierce Brosnan amb plaformes i pantalonets ajustats, la Meryl Streep, magnífica i divertida, la interpretació de Mamma Mía ha estat divina.
Com és evident no soc crítica ni tan sols entenc de cinema, però us garantitzo que passareu una molt bona estona.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Te recomane la BSO...
La peli, anire a veurela promte.
Aviu toca Batman...

querida_enemiga ha dit...

A mi m'encanta en Colin Firth. Hi aniria a veure-la només per ell, però... un musical? Uff, és que no m'agraden gens. I amb lo car que està el cinema!! Ahir vam anar a veure la de Batman i ens vam quedar ben escurats... en fi, me la baixaré.

Anònim ha dit...

No tinc temps de llegir el post, veig que escrius de la peli que també em va recomanar la Consuelo, així que tan aviat com pugui, la veig!
Un petó Joana i fins aviat!

zel ha dit...

Hi haurem d'anar, i més si és divertida que ens fa falta humor!!!
Petonets!

Striper ha dit...

hola guapa m'apunto la recomenacio.

Maite ha dit...

Gràcies Joana, em faltava una critica com la teva per decidir-me a veure la pelicula.
Jo des de sempre soc una fan del grup ABBA, i em feia por anar a veure la peli, per si no estava a l'altura que jo sempre he tingut a la música d'aquest grup.
M'han dit que el músical es fantàstic, espectacular, però jo al igual que tú, no hi arribo.
Ja et diré que m'ha semblat la peli.