dissabte, 23 d’agost del 2008

I algú ha preguntat?...

Tant és qui te raó, o qui no la te. Qui son els "bons" o els "dolents", qui va começar i qui ho acabarà, però algú ha preguntat a les autèntiques víctimes, la població, com estàn?, algú ha preguntat a aquestes pobres dones de les fotos com estàn?, si ha perdut algún fill germà o persona estimada?. Els hi hauràn curat, espero, les ferides físiques però i el cor?, qui lls ha donat una bona abraçada?, qui els donarà arguments per la barbàrie?.
Restem impassibles, un cop més, davant una guerra a les portes de la "gran" Europa?.
On és la Onu?, 1200 morts i qui clama al cel per això?.
A mi, sols veure aquesta foto i les imatges de la tele, ja em varen sortir les llàrimes, soc la única?.
Quina vergonya, un cop més, tot s'hi val per el petroli i d'interessos malvats ells dos, aquest i aquest, fan el que volen, caigui qui caigui.
Maleïdes armes...

6 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No, estic segur que moltes persones han tingut sentiments de vergonya i les llàgrimes han enterbolit la mirada i de les goles han sorgit algun so de desesperació.

Aquest món esta boix i molts polítics son perfectes representants del engany despietat dels depredadors totalitaris, MALAITS SIGUIN ELLS, I ELS SEUS SEGUIDORS.

zel ha dit...

Sempre és la mateixa cançó, els dèbils, els vells, els febles, són els qui pateixen les bogeries imperialistes.
Com diu l'Eudald Carbonell, encara no som humans...alguns sí, sh, com ara tu!
Petons bonica.

Anònim ha dit...

No ens enganyem . Jo diria que el Sr. Putin i successor li donen un cop de ma al Sr. Busch i el seu partit,la gásolina per ells.La sang sempre dels pobles que estan al mig dels seus interesos.UN DESIG¡¡¡¡ Que Catalunya no trobi mai pretolí

Anònim ha dit...

LFLIZENo ens enganyem . Jo diria que el Sr. Putin i successor li donen un cop de ma al Sr. Busch i el seu partit,la gásolina per ells.La sang sempre dels pobles que estan al mig dels seus interesos.UN DESIG¡¡¡¡ Que Catalunya no trobi mai pretolí

Striper ha dit...

tot son per interesos economics, pero no crec que tinguis que resaltar lo de al mig d'Europa tenen mes valor les nostres vides que las dels que moren per conflictes al Africa i del que no es parla.

Anònim ha dit...

Per trencar una mica...
Aquest estiu he llegit el missatge d'una samarreta que més o menys va per aquí i diu així: (Per davant)"Menos guerras en el Golfo..." (i per darrera) "... y más golfas que den guerra".
Doncs això!!!!!
Bona nit Joana, un petonet.