diumenge, 20 de gener del 2019

Fidelitat….



Una de les coses que pot presumir es de ser fidel, en general, no limiteu les coses al cor, a la vida.
A la seva edat he viscut, bastant, en mil àmbits, i ha intentat ser fidel al que diu i fa, a les idees, potser no sempre ens en sortim, però ningú pot dir que hagi estat utilitzat per ella.
A ella li han fet, i decepciona tant que et queda un forat al cor, que posteriorment es converteix en ràbia i impotència, sobretot si ho veus venir.
En uns temps convulsos, més que ara, va prometre fidelitat, no literalment, però va oferir sortir del forat d’una mala gestió, i va estar present, caps de setmana, fora d’hores habituals, amb afecte, molta paciència, i molta angoixa, les coses van millorar i va semblar que la cosa s’agraïa, no demana això, però a tots i totes ens agrada que s’adonin que hem complert.
Després va aparèixer la foscor, els interessos i les venjances, la mala llet i les males formes, el tot s’hi val, ignorar tot l'aconseguit per altres projectes, negatius i foscos on s’obliden les formes i la fidelitat demostrada.
Va avisar, no anirem bé, i en poc temps ho veu, ho sent, ho pateix, la infidelitat sempre es pateix, en l’àmbit que sigui.
I ara és l’enemic número ú, ell va apostar per altres, es dedica a altres, ella no mereix ni respondre un missatge o correu, ser l’altre té això, és en el que l’has convertit, en l’altre.
I ella li desitja felicitat, malgrat tot, que li vagi bé amb aquesta que ara defensa a capa i espasa, sabedor com és que a la que pugui el deixarà per un de més jove, un que li prometi qualsevol impossible, però serà tard.
Ell va trencar la seva fidelitat, ara que gaudeixi de la companyia.
Ni que amb les dolenteries que ha fet, pensa si ells poden dormir tranquils. 

FidelidadLa fidelidad es la capacidad espiritual, el poder o la virtud de dar cumplimiento a las promesas.

(Tota semblança amb la realitat, és pura ficció. Queda clar que no parla del cor no? )


1 comentari:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No n´ha res nou en el món tot o quasi tot és repeteix, et faig menció el que vaig escriure al seu moment, i la ficció pot ser una realitat.

https://joan-japs-japs.blogspot.com/b/post-preview?token=APq4FmBz_Cj1R16i8Me6yDmqMzNh8kbNCqXG5armJ3zPPMfD9gQCTDJ_fItiRJbKTE4WnGQZ4uIxgbqc7dChGzuW4wz-BURti9XWbWgRQ15txPYnXpVDuP1E9EzUD0IlOKzEmLaEu7fj&postId=1705313285415841803&type=POST