dissabte, 5 de desembre del 2015

Coses que sols em passen a mi....





















Preparo un viatge, bé, de fet me l'han preparat els fills i filla, joves i gedre, néts!, estic molt emocionada, res anormal.
M'adono que darrerament tinc problemes amb el DNI, no em van reconèixer a La Caixa, dos cops, i a la Junta Electoral al identificar-me em van dir ben clar, sabem que ets tu per tants anys de venir....
Total, davant el dubte i que vaig a un país que no entendré res de res, decideixo anar a canviar el DNI i el Passaport.
Malgrat dur tot el necessari em diuen que "el cambio físico", sempre en castellà... grrr.... no està contemplat per un canvi avançat de DNI. Quedo tan parada que li demano em miri i miri la foto, són 50 quilos al llarg del procés. La funcionaria, molt amable, consti, MOLT, em diu que ella ja ho veu, però crida la seva cap per consultar.
La cap, també encantadora, em diu que han de demanar permís a Madrid.... ja em perdonareu, vaig haver de fer un esforç per no riure allà mateix.
Gestionen el permís, en 24h em diuen alguna cosa.
Quan em truquen, abans de les 24h, em diuen que "Madrid" ha dicho no. Ni respiro.
Ella mateixa em demana faci un escrit i argumenti per qui motiu vull el canvi. Ja ho he explicat clar, i contundent, els problemes que he tingut, que ha estat un canvi mèdic, no estètic. No m'he tret arrugues, ben al contrari, ni m'he arreglat el nas! No és un antull, és prescripció mèdica!.
Total, a la tercera la vençuda, ahir, després del meu rotllo escrit em tornen a trucar i em diun que hi puc anar dilluns a les 9 del matí, que m'ho fan, pagant, és clar...
Vull destacar, molt, l'actitud positiva, amable i voluntariosa de les dues funcionàries de la comissaria de Mataró així com la dels dos policies que m'han atès i que tampoc entenien el motiu del "no".
Normes caduques, no hi ha cap dubte. El fet diferencial de la meva persona no és prou evident a les imatges que sols separen dos anys?
Creuo els dits per dilluns, que "Madrid" no canvií d'opinió....





3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

sempre et queda l'opció de dir que te'l han robat....ara que potser tampoc funciona, perquè en aquest cas si falta més d'un any per la caducitat ells imprimeixen una còpia i es queden tant amples. Madrid......no cal dir res més.

Oliva ha dit...

FER-LO MALBE,UN PARELL DE RENTADORES,POTSER HAGUES SIGUT MILLOR...PERO VES A SABER.

Relatus ha dit...

Ja l'havia llegit pel Facebook però ara que veig millor les imatges... no entenc com van poder posar-te entrebancs, si fas la mateixa cara de felicitat a les dues fotos!