dissabte, 8 de novembre del 2014

Em sento així...


Aquests dies, que una il·lusió gens realista manté moltes de les persones que m'envolten esperant demà, per "votar", em sento, del tot, agredida.
Verbalment, enteniment, però us ben asseguro que és així.
He dit, munts i munts de vegades, alt i clar, que estic del tot a favor de fer consultes, ho he escrit i fet públic. També a favor de la del 9N, si aquesta, fos seriosa, que no ho és.
No he fet mai campanya via correu, personal, ni mòbil. Sí expresso a les xarxes les meves opinions, sóc, i em sento, lliure per fer el mateix.
Però digueu, cal que via whatsapp rebi un munt de vídeos, imatges, escrits etc... no animant-me a participar, no no, exigint que ho faci. De la mateixa manera ho rebo al meu correu personal i no ho trobo just. 
Senzillament, ja fa dies que em limito a no respondre, ni tan sols ho miro.
El que més m'indigna és que em busquin, cerquin, per discutir i quan dic, jo no aniré, apart de preguntar què votaria, visca el secret, em diuen unionista, espanyolista etc... És a dir, si vas a votar i votes no, malament, i si no votes, també.
Em sento no sols agredida, sento que em volen fer sentir mala catalana, mala ciutadana, està passant que qui no volem participar som l'enemic, i NO ÉS AIXÍ.
Jo vaig a votar quant les eleccions, consultes, etc.. tenen un sentit, són legals i democràtiques, no un joc polític per veure, literalment, qui la te més grossa, Mas o Rajoy.
En això s'ha convertit la pseudo consulta.
Digueu, els que em llegiu, o teniu el meu mòbil, correu personal etc, us he fet mai campanya jo a favor dels meus?, NO.
No em semblen malament les campanyes ciutadanes, no pas!, em sembla malament que persones en les quals he confiat ara em vegin com l'enemic sols per defensar altres opcions.
Sóc CATALANA, se menfot pertànyer, o no, a Espanya, sóc ciutadana del món, estic en contra de les fronteres, tot ésser humà hauria de poder viure i gaudir on vulgui, de manera respectuosa i decent.
No us adoneu que mentre esteu ofuscats amb aquest tema cada cop ho tenim tot pitjor?, que això és la xocolata del lloro, que en Mas sap, del cert, que així no anem bé, però és clar, mentre parlem d'això oblidem la sanitat, educació, pobresa i FAM al nostre país... segueixo?.
Si us plau, sols demano que em deixeu defensar el que jo vulgui sense agredir la Joana, ella, no ho ha fet mai!
Per cert, que ningú voti per mi, jo ho faré quan calgui.



6 comentaris:

Montse ha dit...

Joana, et respecto profundament, que ho sàpigues! per molt que tinguem idees diferents, per damunt hi ha la persona. Una abraçada!

marga riera ha dit...

Joana, comparteixo tot el que dius...estic desconcertada i no reconec molts dels que havien estat els meus companys de viatge. En comentar-ho, un d'ells em va dir que " tot te un preu en aquesta vida". D'una cosa estic ben segura, crec en la llibertat dels pobles, en la diversitat i en la llibertat d'expressió, i conseqüentment no crec que es puguin malbaratar en una fanfàrria de consulta.

Garbí24 ha dit...

Aquest mal estar ha estat creat des de la capital, si no s'ha fet una consulta com cal es perque ha estat prohibida a cada intent. La gent vol dir la seva, la gent no està enganyada, ningú no ha de sentir-se obligat a res, tothom ha de poder fer el que creu oportú, si no és així no estarem mai davant d'una democràcia.
Tot aquest procés s'ha portat malament, ho sé, però realment no hi ha cap més manera.

Oliva ha dit...

SI NO TENIM UNA CONSULTA COM CAL,NO ES CULPA DELS INDEPENDENTISTES,EL FRANQUISME SOCIOLOGIC ES EL RESPONSABLE,I UNA MIQUETA DELS TABARROTS DELS "SOCIATES",AMB EL SEU INMOBILISMA,QUE VOLEN AMAGAR AMB LA FALORNIA DELS FEDERALISME.SORT QUE "PODEMOS" VIU¡¡¡.

Relatus ha dit...

Joana,aqt cop no comparteixo gens el q exposes però no et criticaré ni t'obligaré a votar. Els correus q jo he rebut no són impositius, al contrari, són respectuosos. Potser no són els mateixos q has rebut tu. Jo avui, quan he vist les cues de gent il.lusionada per votar, no sabia si riure o plorar d'alegria. Es el somni de molta gent de la meva família q, malauradament, no podrà veure- ho. Guanyi el sí o guanyi el no, hem fet un gran pas, hem sento orgullosa del meu país i de la seva força.

Unknown ha dit...

Joana, normalment no opino d'aquest tema pq estic una mica cansada.. pero estic completament d'acord ambtu. Semblava que si no votaves t'havies d'amagar... vamos hombre que ens estant prenent el pel et paso link d'article per si tens temps http://www.caffereggio.net/2014/11/15/las-urnas-milagrosas-1-de-gregorio-moran-en-la-vanguardia/