dilluns, 25 de febrer del 2013

Jo vull saber si he estat “investigada” !!!!



Ara, que sembla ser que ha sortit a la llum tota aquesta merda, merda gran, resulta que aquí ha estat investigat tot deu.
Em crida l’atenció que ningú queda lliure de culpa, que si en Guardiola investiga en Piqué, que si la CUP investiguen un alcalde, que si els independentistes, que si la Sánchez-Camacho també va ser investigada, o bé va investigar ella, cosa que em sembla més possible, que si en Martorell de CDC també ho ha fet,  que si en Zaragoza del PSC hi te tema, i aquí… ningú està lliure de culpa.
Ara m’agradaria saber si m’han investigat a mi, i us diré el motiu…
Ja fa un temps, més d’un any, vaig tenir un judici i just unes setmanes abans vaig tenir la sensació de que em seguien. Epps, no faig conya, era una sensació ben real, fins i tot ho vaig comentar amb una amiga que es va quedar una mica preocupada, ni que jo, intentant ser pragmàtica, vaig pensar que com no tinc res a amagar, doncs tampoc m’havia de preocupar.
Al cap d’un parell de setmanes aquesta sensació, i el mateix cotxe a la porta de casa dies seguits amb el mateix tipus… doncs va desaparèixer, i jo vaig seguir a lo meu. Lo més segur és que va ser una sensació dels nervis del moment.
Al judici va passar una cosa divertida i és que algú estava ben convençut que a casa meva vivia una persona de més, vaig arribar a la conclusió que havien comptat el gos…
Total, algú em pot indicar on em puc adreçar per saber si he estat, o no, investigada?.
Més que res per no ser menys que ningú que això d’estar envoltada d’espies, te el seu morbo!!

(Ara de manera seriosa.... quanta merda!!. Ara si podem dir que qui estigui lliure de culpa, tiri la primera pedra sense por que en voli cap).

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

jo em confeso, et segueixo fa temps......al blog, presuntamente. ;)
bona setmana, wapa

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Fa anys, però què mols anys què et segueixo i no t´investigo, dit això, et diré que jo si que crec què has estat investigada, i no et preocupis pas massa, alguns gossos son millors què algunes persones... en tinc constància. :-)

Anònim ha dit...

Molt bo Joana, l'has donat un toc d'humor a una cosa que no fa puta gràcia. Espero i desitjo que es quedi en això, en acudit.
Jo et segueixo al blog, al FB... sé on vius i on treballes, però no t'espio, ja tenim cadascú a casa nostra prou com a preocupar-nos pels altres, oi?

Llum Sánchez Penalva ha dit...

Ai, Joana, quina gràcia tens. Un text de plena actualitat, tractat en to humorístic és molt reconfortant. Més que res perquè con tu dius "quanta merda". M'ha recordat el tango aquell tan filosòfic que comença així:
"El mundo fue y será una porquería, ya lo ven, en el 510 y en 2000 también…" Crec que va ser un tango profètic. Però tu sap quan he esclatat a riure? doncs quan dius que algú estava ben convençut de que a ta casa vivia una persona de més…
Ai, Joana, quins temps més destemplats. I renuncie a fer més comentaris, no siga cas que m'investiguen.

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc dels que penso que tots estem investigats i sota sospita
Sense caure en paranoies estranyes, sembla que mentre fem bondat no passa res, però a la que fem alguna cosa que es pugui considerar subversiva, hem begut oli
En Lennon deia que era investigat per la CIA i l'FBI i no li fotien puto cas, anys després s'ha demostrat que tenia raó.

El gran germà ens vigila..