dimecres, 8 de juny del 2011

A misses dites...


Diu la premsa que "La Gene" és pensa querellar contra els fatxendes racistes de pxc.
Em sembla molt bé, però llavors pensen pactar amb ells per treure alcaldes que han estat els més votats?.
També llegeixo que el Col·lectiu Ronda també els denuncia per propaganda racista, cosa que també aplaudeixo.
La Fiscalía accepta i diu que ara ho pensa investigar, correcte.
Però digueu.... perquè no ho varen denunciar durant la campanya electoral?, jo, el famós xec, com a resident a Rocafonda el vaig rebre, em va fer posar com una moto!, no era llavors el moment de fer les denúncies?, no ho han fet fins que els han vist asseguts als nostres ajuntaments?.
Ja he deixat clara la meva opinió al respecte, i el meu desencís que partits com aquests entrin als ajuntaments, però noi... aneu tard!.
(la foto és de Capgròs.com)

2 comentaris:

culdolla ha dit...

a casa, a Salt, aquests del xec són la tercera força... quan vaig veure els resultats també em vaig quedar sense entendre-ho...

saps? penso que molts que els van votar estaven expressant un malestar, una por, un no saber o voler indignar-se d'altra manera; no crec que siguin racistes ni tots els que els han votat (o si més no, més racistes que els que no els han votat) ni els que han anat a les llistes.

Però em sembla que no tindran gaire futur.

També em van semblar escandalosos els resultats de siutadans en eleccions passades i ja veus quina papereta fan; el que trobo llastimós és que facin la mateixa papereta aquests partits de circumstàncies que els partits que fa anys que remenen cireres... (i quan dic partits, dic dirigents, amb la complicitat o no de les bases).

Potser comença a ser hora que algun partit en lloc de ser-ho (de partit), comenci a ser enter. I em sembla que algun cupmença a donar-ne mostres...

El veí de dalt ha dit...

O els que poden fer alguna cosa (els partits grans) es mouen, o això anirà a més. Mira a Lleida com ho han sabut tallar d'arrel d'una forma sensata, coherent i valenta. El problema hi és i cal enfrontar-s'hi amb valentia, consens i pactisme. Si no, l'espai d'aquest malestar latent l'ocuparà PxC i això anirà a més.