dilluns, 20 de juny del 2011

La caçadora de cossos....


Ahir vaig acabar de llegir aquest llibre de Najat El Hachmi.
Lo primer que diré és que ja sabia que era un llibre que parlava del sexe, de les relacions sexuals, no anava pas sense saber què trobaria.
Però he de dir que m'ha decebut bastant, la primera part del mateix parla sobre els homes amb que ha tingut sexe i lo important de les olors dels mateixos. Cert, això, al sexe lo mateix que excita a algunes persones, tira enrere d'altres. Les olors les podem gaudir, o bé detestar.
Manté sexe a "tope" a ple de llocs i amb multitud d'homes.
He trobat aquesta primera part molt repetitiva, amb poca varietat i sovintegen les mateixes expressions i similars situacions. I sobre tot, una enorme insatisfacció.
Fins i tot en algunes coses m'hi puc sentir identificada, ella no discrimina ni per raça ni per físic, també creu, com jo, que el sexe no és el "camí" segur cap a la felicitat. (per molt que el puguem gaudir quan el practiquem).
La segona part anima una mica la "trama" i diversifica els espais, però ni que estic contenta d'haver llegit el llibre, no serà dels que quan em faci gran vulgui repetir o bé guardar al meu arxiu personal on hi tinc aquells llibres que mai regalo.
Ha tingut bones crítiques, lo meu, és un apunt.

3 comentaris:

culdolla ha dit...

a mi també m'ha decebut; de fet, no l'he acabat. En vaig deixar quatre opinions a l'altre blog més literari ja fa uns dies.

bons dies de vacances!

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

LLegint un dia l'entrevista (promo) que li van fer els de La Contra de La Vanguardia, ja vaig pensar: buf...!

Anònim ha dit...

Quan un llibre no enganxa, o no diu res... passar pàgina i a per un altre! Hi ha més que llonganisses, de llibres. Bon dia, Joana.