divendres, 26 de gener del 2007

Una qüestió de mides....


Parlar de mides, pot dur a possibles equívocs, si parlem de mides de dones... tots penseu en els seus pits!, i si és d'homes... nosaltres pensem en l'entrecuix, no ens enganyem, som així de.... pervertits :).
Però avui, no vull parlar d'aquestes mides que sovint treuen la meva part... eroticofestiva a passeig, vull parlar de mides de cintura i cuixes, de persones senceres.
He parlat, en altres ocasions, del tema anorèxia i l'obsessió d'estar prims i primes. El nostre jovent està ple de gent que pateix aquestes malalties de molt dificil curació.
Per fí els i les dissenyadors s'han avingut a unificar les talles, ja era hora home!.
Com és possible que no entenguin que molts cops la "culpa" d'aquests problemes de salut la provoquen ells?. Models raquítiques i amb les costelles a l'aire, diuen que això representa la "bellesa"?, quina bellesa?, ja se... ja se.... lo sencill és dir que com jo soc una dona Boteriana o de Rubens..... doncs que voldría estar a una 36.
Doncs no, i ho dic molt seriosament, prefereixo les meves múltiples curves a segons quines "models".
No es normal, però gens, que la meva filla vagi a una botiga de "moda" i li diguin que ha d'anar a la secció de talles grans..... ella porta una 42-44, què cony vol dir talles grans?, doncs el que jo duc ja no se com qualificar-ho!.
Per un altre costat, entenc que algunes persones son primes per constitució, d'això no puc dir rés, la meva jove n'és una d'elles. Però és una noia saludable i menja sa.
Una altre cosa és que aquestes models deixen de menjar, per les exigències dels modistos. Com poden veure maca una dona de 1'85 i 50 kilos?. Han mort vàries d'elles que vivien de tomàquets i pomes..... al que denominem primer Mon.
Com diu en Carles al seu bloc, les dones, amb curves y sensuals, aquest noi si que en sap!. I els homes.... aisssss... d'això en parlo un altre dia....

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser jo tampoc tinc "les mides ideals" que els agraden els homes. Tot i que sempre diuen que no es fixen en el físic... quan defineixen la dona ideal diuen: alta, prima, rossa, ulls blaus...
I no entro ni de bon tros en aquest barem!
Estic esperant el dia que parlis d'ells! I vull veure la tava vena eròticofestiva! :Un petó.

Anònim ha dit...

Joana, para mi gusto, donde estén las mujeres de verdad, de las que aparecen como de carne y hueso, con más carne que hueso, que se quiten las modelos de aspecto enfermizo o inapetentes. Parece que poco a poco se va cambiando el modelo y que los modistos van a exigir otro tipo de mujer, la pena es que hayan tenido que fallecer un par de modelos para que se den cuenta de lo antiestético que son las modelos extremadamente delgadas.

Anònim ha dit...

Yo no tengo ninguna fijación con el peso, en mi caso la fijación la tiene el médico que me controla el colesterol y que me dice que debo de adelgazar, porqué el estar “sobrado de peso” es un factor de riesgo.
En cuanto a la estética de las mujeres en general, me gustan todas y mi asignatura pendiente es que no sea a la recíproca, que yo les guste a todas.
Saludos

Anònim ha dit...

ui! jo quan veig una dona prima dic "que maca" i el meu capità em din "No t'equivoquis, digues Que prima"... sé que a ells els agrada poder agafar-se en algun lloc!

He conegut alguns casos de trastorns d'alimentació (a la feina) i creu-me, és molt dur, molt difícil i molt trist.

UN big petó amb totes les formes ben posades :D

Anònim ha dit...

A mi m'agraden amb curves. I a vegades m'han dit que tinc uns gustos raros per això, perquè les que són tipu "model" doncs no li veia el què i els amics em prenien per boig.
Però el que diu la duna també passa amb les dones!, es fixen en el físic... almenys a la meva edat.
Petons Joana! Gràcies.

Anònim ha dit...

Rafa, no sempre! Cada dona tenim un "ideal"; per exemple: hi ha que els agraden calbs i d'altres més amb cabell,rossos o morenos: em sembla que hi ha més gustos.

Anònim ha dit...

hola JOANA yo pienso que lo que no les debe faltar las mujeres es la simpatía y la ilusión ,que los kilos con un poco de sacrificio los puede conseguir, pero si eres insípida, ya puedes tener un buen cuerpo ,hay mujeres un poco llenitas que lo pasamos de cocha una saludo ENCARNA