dijous, 24 d’agost del 2006

Lectures d'estiu...

nom



No concebo la meva tauleta de nit sense 3 o 4 llibres al damunt, no m'agrada fer un piló massa gran, però si poder escollir en cada moment i segons els ànims que tinc, quina lectura agafo.
He arribat a llegir tres llibres a l'hora.
Llegeixo tot l'any, fins i tot si arribo tard a casa m'agrada llegir ni que siguin 10 minutets, dec ser adicta.. dic jo.
L'estiu és potser l'època que més ho faig, tinc més hores i ara en Martí ja no reclama la meva atenció cada deu minutets, això es nota.
Aquest estiu he llegit, per exemple, Pasión India de Javier Moro, per fi he entés allò que la meva mare sempre deia quan li demanavem alguna cosa innecesària..... no soc el Marajà de Kapurtala!. La Vida d'Anita Delgado, plena de luxes i misteris, així com de gelos i malifetes. Interessant.
També he llegit Antologia de Poesia catalana, recull fet per Isidor Cònsul i Llorenç Soldevila. Sense cap dubte m'ha transportat a llocs llunyans en la meva ment i tendreses viscudes.
També un llibre que m'ha deixat la Glòria, de Lucía Etxebarría, Un milagro en equilibrio, distret i animat, ideal per l'estiu, amb algunes neures què deunidor.
També ha "caigut" un de romàntic i amb certa intriga, Susurros al atardecer, de Barbara Delinsky, distret i sense gaires pretensions, però el vaig devorar en dos dies i és que en el fons.... soc una romàntica.
Ara estic llegint La Catedral del Mar, el vaig començar fa dos dies i em te enganxada total, m'agrada moltíssim, és de Ildefonso Falcones.
També he llegit El amor en tiempos de Franco, de Rafael Torres i regal d'en Xavier, un bon amic ni que casi no li veig el pel :).
He llegit també Veneno de Cristal de Donna Leon, intriga i misteri, així com un alt coneixement de Venècia, he gaudit molt amb aquest.
El següent serà Una dona difícil, de John Irving, espero que la persona que me l'ha deixat no pensi que jo ho soc..., quina por!.
Crec que oblido algún títol, però vaja, no està malament.

5 comentaris:

Rafa ha dit...

Jo no sóc un gran lector, però crec que de gran ho seré. Ara es que tinc masses hobbies: ordinador, escacs... jaja sembla extrany, però jo crec que passarà així.
D'aquesta llista només em sona "Antologia de poesia catalana", perqué està a la llista de llibres obligatoris pel batxillerat. El tinc i ja li he fet alguna que altre repassada, sembla interessant.
Petons

Albert ha dit...

A mi em passa com el rafa, crec que quan sigui gran seré més bon lector i, per raons diferents, uns quants títols em sonen, però com diu l'estadística i l'Antoni Dalmau, les dones tendiu més a la ficció i els homes a l'assaig o història. El que compte, tanmateix, és que agradi i si t'agrada bé està.

Anònim ha dit...

Hola Joana! disculpa la intromisión, te leo a través de imagina, de La Coctelera.

He leído tu comentario, y como yo he sido la responsable de poner a dibujar, (siempre con mando), es broma. A él, y a Pepetxu y a Rafael, me hicieron el favor de expresar ellos, lo que yo llevaba tiempo intentando hacer.

Sé por lo que escribiste que llevas años intentando, pues ahora tienes la oportunidad de poner el fotomontaje, que realmente lo hice yo, y le puse la música yo, si es bueno o malo o todo lo contrario.

Para los tres les pareció maravilloso, pero tengo que confesar que escuchar a la Carmina Burana, le da a una ciertas dosis de pavor.

Con lo cual si lo crees conveniente, puedes poner el vídeo en tu "cuaderno" cuantas más personas lo escuchen y lo miren, más se concienciarán. Y si no paseáte un rato por mi humilde cuaderno, y seguro que te sorprenderás, al igual que le pasó a imagina.

Ya llevamos los dos, dos fotomontajes, y a veces las palabras sobran, él ya sabe lo que quiero, y lo que quiere él... con lo cual el camino es más corto.

Un abrazo.. y siento que viniendo de familia paterna catalana, mi catalán sea una "farfullada".

¡NO A LA VIOLENCIA DE GÉNERO!
¡NO A LA XENOFOBIA!
¡CERRÉMOS GUANTÁNAMO!
¡INVESTIGAR CRÍMENES DE GUERRA!
¡APOYO A LAS PERSONAS MIGRANTES!

Anònim ha dit...

Carai Joana!
Bona tauleta de nit, jo també he llegit 3 ó 4 d'intriga principalment, que és el que em distreu en vacances; i un d'eròtic, guau...

Isa ha dit...

Déu ni do... són un munt!