dilluns, 19 de juny del 2006

El dia després...., Som i serem!

nom
Estic esgotada, una jornada com la d'ahir, de més de 16 hores acaba amb la fortalessa de qualsevol, i jo no soc diferent. Malgrat que vaig intentar mantenir un somriure i ser positiva tot el dia, i casi no vaig parar ni un moment, la calor a l'edifici va ser casi insuportable, a les 11 de la nit entraba a la dutxa de casa i no em quedaba ni un raconet al cos que no em fes mal, punxadetes als peus i mal de cap, però..... estic molt contenta, molt i molt.
Hauria volgut una participació més alta, sense cap dubte, però els col.legis electorals varen obrir 12 hores, molts en condicions bastant incòmodes, qui va voler anar.hi, va tenir temps, qui no hi va anar, ara no és pot queixar. No faré valoracios de dades, ja ho faran els que en saben molt més que jo.
Qui diu que no és vàlid per la baixa participació?, sols uns 10 punts per sota de les darreres autonòmiques, qui ho vol impugnar? aaissss.... si, ho diuen els de sempre, els negatius i anti catalans, ho diuen els que qualsevol millora per la nostre terra els sembla malament, és un Nou Estatut, bó, amb un recolzament del 73 i pico dels vots i ara tenim que fer que sigui per tots i totes.
Quines eleccions no acceptarien que el candidat guanyador fos president amb un recolzament tan alt de l'electorat?.
A mi, des de la meva modesta posició, m'agradaria dedicar aquesta victòria, a les persones que des de l'anònimat han colaborat a fer realitat això, aquestes persones que mai surten a les fotos però hi son, i som diria, als i les que han repartit propaganda al carrer, han posat cadires als mítings, han ajudat a fer credencials i camins a la Junta Electoral, (Núria mai podré agraïr prou la teva col.laboració sempre desinteressada i amb un somriure als llavis i els ànims que sempre dones), als que han fet d'Interventors/es, Apoderats/des i han passat tot un diumenge amunt i avall sense cap més compensació que un picnic i un pica-pica amb cava al final, als i les que han omplert sobres de votació, les persones, a la fi, que la il.lusió i les ganes han portat ha ser protagonistes, ni que mai els veiem "retratats", les persones que fem i son Socialistes!.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara, en pas suau i ferm, fem de Catalunya una gran potencia.

Felicitats per la part que et toca...... es fet mol bona feina

Anònim ha dit...

Som i serem gent catalana
tant si és vol com si no es vol,
que no hi ha terra més ufana
sota la capa del sol.

Euphorbia ha dit...

Cataluuuunyaaa, Cataluuuunyaaa 0eeee 0ee 0eeeeeeee!!!!!!!

Montse ha dit...

Joana... que ets política, tu?
Perdona la meva ignorància, aixxx