dimecres, 22 de març del 2006

Diferent...



La setmana passada, un company, (no direm noms que després tot se sap i m'agrada cert misteri...), em deia que el meu blog, és.... diferent i estrany....
Quan li vaig preguntar que volia dir, sols em va repetir les mateixes paraules.
Després, ja soleta i raonant, si, si... de vegades ho faig eehhh, vaig entendre que ell llegeix blogs polítics, la majoria de persones que m'envolten ho fan i és clar, el meu, doncs pse pse.

Recordo el dia que en Javier em va enllaçar al seu blog, vaig passar una vergonya immensa, gairebé tant com jo, vaig pensar que jo no podia estar al costat de gent tant "important" i "lletrada", jo, escric des de el cor i les entranyes, poc a veure amb "el que toca".

Després ho va fer la Núria, primer em va demanar permís per fer.ho, i la meva vergonya és va mantenir, (no vull veure ni un somriure, que si tinc vergonya), i per ella vaig saber que la Carme també ho havia fet, d'enllaçar-me.

I avui, mig adormida per la gran quantitat de calmants que el meu cos ha rebut en 4 dies, ara em surt el queixal del seny i per segona vegada......, descobreixo que estic al blog , ara no se que dir, espero que poca gent dels que visiten el seu cliquin el meu enllaç, la vergonya ha tornat a sortir.

He d'aconseguir que algú m'expliqui com enllaçar, com posar els blogs que m'agraden als enllaços, algun voluntari/a?.

De moment avui, que com dic estic "más pallá que pacá", li "robo el cor" a un blog que he començat a llegir fa pocs dies, m'ha agradat i estic tendra, què hi farem!, espero que a El Columnista no li molesti.

3 comentaris:

Javi ha dit...

Joana,

és veritat que el teu blog és una mica diferent, precissament perquè ets una persona que és nota que escrius a travès del cor i això és nota en molts posts.

Per cert, si vols, et puc donar un cop de mà amb el tema dels enllaços. Ja t'explicaré...

Joana ha dit...

Gràcies,
a veure si el Javier i jo podem coincidir, ho veig difícil, i espero que tingui una mica de paciència!.
Gràcies als dos per l'oferiment.
Avui ja estic millor.

G.L. ha dit...

Claro que no me molesta, para eso estamos, el corazón está para compartir, jeje, m'agradaria poder escriure en català un poc millor, estic aprenent-lo però encara tinc molts errors, pero todo se andará...
Ah! Para lo de los enlaces, mira en la plantilla, por abajo, verás unos códigos que pone los enlaces k tienes de google-news, y otros k pone edit-me, pues es cambiar eso, por la dirección k kieras poner, y xa más enlaces, copia y pega ese código más veces, parece un lío, xo no lo es, en serio.
Un Saludo